BioComb Puhdas Julkisivu

BioComb Puhdas Julkisivu on laajavaikutteinen mikrobikasvustojen poistamiseen ja ehkäisyyn suoja-aine julkisivupinnoille.
Se sekä poistaa kasvuston että antaa pitkäaikaisen suojan uutta kasvustoa vastaan, jopa 2-3 vuodeksi eteenpäin käsittelystä.  Puhdas Julkisivu toimii erilaisia yksisoluisia mikrobikasvustoja vastaan esim. home, sammal, levä, sieni ja jäkälä. Pintojen puhdistaminen voidaan jättää luonnon (sade ja tuuli) hoidettavaksi.

Käytä biosidejä turvallisesti. Lue aina merkinnät ja valmistetiedot ennen käyttöä.

Tuotetunnus (SKU): IM202205 Osasto:

Näytä kaikki tuotetiedot


Käyttöympäristö: Ulkona
Käyttökohteet: Julkisivut, Rapatut ulkopinnat, Sokkelit

Tuotevalikoimat vaihtelevat jälleenmyyjittäin. Varmista tuotteen saatavuus suoraan jälleenmyyjältä.

BioComb Puhdas Julkisivu on laajavaikutteinen mikrobikasvustojen poistamiseen ja ehkäisyyn suoja-aine julkisivupinnoille. Se sekä poistaa kasvuston että antaa pitkäaikaisen suojan uutta kasvustoa vastaan, jopa 2-3 vuodeksi eteenpäin käsittelystä.  Puhdas Julkisivu toimii erilaisia yksisoluisia mikrobikasvustoja vastaan esim. home, sammal, levä, sieni ja jäkälä. Pintojen puhdistaminen voidaan jättää luonnon (sade ja tuuli) hoidettavaksi.

Biocombbaus toimii siten, että tehoaine tuhoaa kuivan mikrobikasvuston.
Jos käsiteltävä kasvusto on kostea, BioComb ei pääse imeytymään solukkoon eikä käsittelystä ole hyötyä. Jokaisen kasvuston yksittäisen solun on tuhouduttava, jottei solu pääse jakautumaan ja kasvamaan uudestaan. Tee käsittely aina vain täysin kuivalle pinnalle ja kasvustolle.

KÄYTTÖKOHTEET: Sopii käytettäväksi sopii käytettäväksi kaikilla maalatuilla ulkopinnoilla missä maalipinta on likainen, homeinen, kasvustoa pinnassa, mutta maalipinta on muuten ehjä.

OLOMUOTO: Väritön neste

LAIMENNUS: 1 osa tiivistettä, 2 osaa vettä.

RIITTOISUUS: Riittoisuuteen vaikuttaa alustan karkeus, huokoisuus ja kasvuston paksuus/määrä. Valmiiksi laimennetulla liuoksella (1L liuosta) voi käsitellä noin 4-7 m². Vaikeissa tapauksissa käytä vahvempaa sekoitetta.

VARASTOINTI: Aine ei vanhene. Suojattava jäätymiseltä.
Varastoi lasten ulottumattomissa.

ENNEN KÄSITTELYÄ: Varmista, että käsiteltävä pinta ja kasvusto ovat täysin kuivia. Voit testata kasvuston kuivuuden esim. painamalla kasvustopaakun pohjaa kämmenselkään tai paperinenäliinaa vasten. Jos kasvusto tuntuu kuivalta, käsittely voidaan tehdä. Poista irtoroska ja helposti irtoava kasvusto harjaamalla.

SÄÄTILA: Älä levitä sateella, sen uhatessa lähitunteina tai kuumalla säällä nopean haihtumisen vuoksi. Parhaat käsittelyolosuhteet ovat puolipilviset, sateettomat päivät. Pyri ajoittamaan työ niin, että voit välttää käsittelyn aurinkoisella puolella, ettei aine kuivu/haihdu liian nopeasti.

LEVITYS: Levitä laimennettu liuos matalapaineruiskulla seinille alhaalta ylöspäin. Käsittele tasaisesti ja laita ainetta runsaammin paksuille kasvusto kerääntymille. Tärkeää on, että jokainen kohta tulee käsiteltyä ja jokainen solu saa ainetta itseensä. Älä käytä työkaluja, joiden käytössä et voi varmistua aineen joutumista jokaiseen käsiteltävään paikkaan tai et voi olla varma sekoitussuhteen tasaisuudesta (painepesuri).

VAIKUTUSAIKA: Käsittelyn jälkeen pintojen puhdistuminen jätetään luonnon tehtäväksi (sade, tuuli ja talvella lumi). Puhdistumisvaikutus on pitkä, 2kk-2vuotta. Mitä kauemmin aine saa vaikuttaa pinnoilla, sen helpommin kuollut kasvusto irtoaa. Pinnat, jotka eivät ole sään vaikutuksen alaisina esim. räystäisen aluset tai pinnat, jotka haluat puhdistaa, huuhdo aikaisintaan seuraavana päivänä lempeällä paineella painepesurilla tai vesiletkulla, harjaa apuna käyttäen.

JÄLKITYÖT: Mikäli pinnalle tulee uusi maali, työn voi tehdä, kun pinta on puhdas ja kuiva. Puhdas Julkisivu ei kuitenkaan karhenna/huokoista maalipintaa kuten BioComb Maalipesu ulkokäyttöön.

TYÖVÄLINEIDEN PESU: Pese työvälineet, vaatteet ja iholle joutunut aine saippualla ja vedellä.

Tuoteneuvonta sokeva@sokeva.fi tai puh. 020 775 6921

Käytä biosidejä turvallisesti. Lue aina merkinnät ja valmistetiedot ennen käyttöä.

SUOJAUS: Suojaa ympäristö ja kasvit roiskeilta välittömästä läheisyydestä esim. suojamuovilla käsittelyn ajaksi, myös lasi- ja alumiinipinnat.  Käytä suojakäsineitä, suojavaatetusta, suojalaseja ja/tai kasvosuojainta.
Lataa käyttöturvatiedote tästä.

YMPÄRISTÖ: Säilytä neste seuraavaan käyttökertaan.
Tyhjät, kuivat astiat muovinkeräykseen.

SYÖVYTTÄVÄ/VAKAVA SILMÄVAURIO


Vaara. Ärsyttää ihoa. Vaurioittaa vakavasti silmiä. Haitallista vesieliöille, pitkäaikaisia haittavaikutuksia. Jos tarvitaan lääkinnällistä apua, näytä pakkaus tai varoitusetiketti. Säilytä lasten ulottumattomissa. Pese kädet huolellisesti käsittelyn jälkeen. Vältettävä päästämistä ympäristöön. Käytä suojakäsineitä ja silmiensuojainta. JOS KEMIKAALIA JOUTUU SILMIIN: Huuhdo huolellisesti vedellä usean minuutin ajan. Poista mahdolliset piilolinssit, jos sen voi tehdä helposti. Jatka huuhtomista. Ota välittömästi yhteys MYRKYTYSTIETOKESKUKSEEN. Sisältö ja pakkaus toimitetaan hävitettäviksi valtuutettuun jätteenkäsittelylaitokseen

Lataa käyttöturvatiedote tästä.