BioComb Terassipesu

BioComb Terassipesu on terassien ja puisten ulkokalusteiden biohajoava puhdistusaine. Se puhdistaa likaa, tuhoaa erilaisia mikrobikasvustoja (levä, jäkälä, sammal, home) palauttaen pinnan alkuperäisen olemuksen. Säännöllinen huolto Terassipesulla ehkäisee uuden kasvuston muodostumista säänvaihteluille alttiina olevilla terassipinnoilla. Huuhdeltava.

Käytä biosidejä turvallisesti. Lue aina merkinnät ja valmistetiedot ennen käyttöä.

Tuotetunnus (SKU): IM202105 Osasto:

Näytä kaikki tuotetiedot


Käyttöympäristö: Ulkona
Käyttökohteet: Terassit

Tuotevalikoimat vaihtelevat jälleenmyyjittäin. Varmista tuotteen saatavuus suoraan jälleenmyyjältä.

BioComb Terassipesu on terassien ja puisten ulkokalusteiden biohajoava puhdistusaine. Se puhdistaa likaa, tuhoaa erilaisia mikrobikasvustoja (levä, jäkälä, sammal, home) palauttaen pinnan alkuperäisen olemuksen. Säännöllinen käsittely BioComb Terassipesulla kannattaa, jotta uusi kasvusto ei pääse muodostumaan sään armoilla olevilla puupinnoilla. Huuhdeltava.

KÄYTTÖKOHTEET: Puiset terassit ja ulkokalusteet.
Sopii kyllästetylle ja kyllästämättömälle puulle sekä komposiittilaudalle.

OLOMUOTO: Väritön neste

LAIMENNUS: 1 osa tiivistettä 5 osaa vettä.

RIITTOISUUS: Noin 4 -7 m²/l käyttöliuosta.
Riittoisuuteen vaikuttaa pinnan likaisuus.

VARASTOINTI: Aine ei vanhene.
Suojattava jäätymiseltä.

ENNEN KÄSITTELYÄ: Poista pinnalta irtoroska ja helposti irtoava kasvusto harjaamalla.

KÄYTTÖOHJE: Levitä liuos käsiteltävälle pinnalle matalapaineruiskulla, pesusienellä tai -harjalla. Käsittele kohtuullinen alue kerrallaan, niin että liuos ei pääse kuivumaan pintaan. Anna vaikuttaa 1-15 min, harjaa pinta ja huuhtele. Toista käsittely tarvittaessa. Tee käsittely Terassipesulla aina ennen pinnan huoltokäsittelyä (öljyäminen, vahaus).

JÄLKITYÖT: Pinta on jatkokäsiteltävissä, kun se on puhdas ja kuiva.

TYÖVÄLINEIDEN PESU: Pese työvälineet vedellä.

Tuoteneuvonta sokeva@sokeva.fi tai puh. 020 775 6921

Käytä biosidejä turvallisesti. Lue aina merkinnät ja valmistetiedot ennen käyttöä.

SUOJAUS: Suojaa kohteet ja kasvit roiskeilta välittömästä läheisyydestä esim. suojamuovilla käsittelyn ajaksi. Käytä suojakäsineitä ja suojavaatetusta.

YMPÄRISTÖ: Säilytä liuos seuraavaan käyttökertaan. Tyhjät, kuivat astiat muovinkeräykseen.

SYÖVYTTÄVÄ/ VAKAVA SILMÄVAURIO


Vaara. Voimakkaasti ihoa syövyttävää ja silmiä vaurioittavaa. Jos tarvitaan lääkinnällistä apua, näytä pakkaus tai varoitusetiketti. Säilytä lasten ulottumattomissa. Älä hengitä sumua, höyryjä tai suihkeita. Käytä suojakäsineitä ja suojavaatetusta ja silmiensuojainta tai kasvonsuojainta. JOS KEMIKAALIA ON NIELTY: Huuhdo suu. EI saa oksennuttaa. JOS KEMIKAALIA JOUTUU IHOLLE (tai hiuksiin): Riisu saastunut vaatetus välittömästi. Huuhdo iho vedellä. JOS KEMIKAALIA JOUTUU SILMIIN: Huuhdo huolellisesti vedellä usean minuutin ajan. Poista mahdolliset piilolinssit, jos sen voi tehdä helposti. Jatka huuhtomista. Ota välittömästi yhteys lääkärii. Varastoi lukitussa tilassa. Sisältö ja pakkaus toimitetaan hävitettäviksi valtuutettuun jätteenkäsittelylaitokseen. Voimakkaasti ihoa syövyttävää ja silmiä vaurioittavaa

Lataa käyttöturvatiedote tästä.