Punamaalisivellin Ergo

Keinokuituharjas, kaksiasentoinen muovivarsi. Sivelyasentoa voi muuttaa helposti maalaustyön aikana. Sopii jatkovarteen ja harjas on kehitetty erityisesti punamultamaaleille.

EAN: 6414861531209 Tuotetunnus (SKU): 153120 Osasto:

Näytä kaikki tuotetiedot


Leveys: 120mm
Syvyys: 38mm
Käyttöympäristö: Ulkomaalaus
Käyttökohteet: Julkisivut
Maali- ja lakkasuositus: Kaikki ulkomaalit, Vesiohenteiset ulkomaalit

Tuotevalikoimat vaihtelevat jälleenmyyjittäin. Varmista tuotteen saatavuus suoraan jälleenmyyjältä.

Keinokuituharjas, kaksiasentoinen muovivarsi. Sivelyasentoa voi muuttaa helposti maalaustyön aikana. Sopii jatkovarteen ja harjas on kehitetty erityisesti punamultamaaleille.

Suoravartisena ergonomia toimii parhaiten, kun laudat ovat esim. taapelissa ja maalaustyö tapahtuu rinnan korkeudella.
Vinolla varrella maalaustyö onnistuu parhaiten, kun maalattava pinta on pään yläpuolella, esim. räystäslaudoitus.
Vino sivellin on myös paras vaihtoehto, kun maalataan jatkovarren kanssa.

Uudet työvälineet: Pese siveltimet ennen käyttöönottoa miedolla saippuavedellä (fairy, mäntysuopa) tai haalealla vedellä. Huuhdo ja kuivaa valuva vesi pois. Näin varmistat, että työvälineet ovat puhtaita mahdollisesta irtonukasta ja pölystä. Esipesty sivellin on joustava ja notkea. Työtaukojen aikana, kun työ jatkuu vuorokauden kuluessa, säilytä työvälineet vedessä tai tiiviisti suljetussa muovipussissa. Voit kääriä ne myös alumiinifolioon.

Puhdistus: Poista/kaavi työvälineistä ylimääräinen maali maalauslaatikon laitaa vasten tai erillisellä puhdistuskaapimella. Sivele esim. suojapaperiin vielä viimeiset maalinjäämät. Viimeiseksi, puhdista saippuavedellä ja huuhdo huolellisesti ja kuivaa niin, että harjas ei pääse painumaan. Jos maalia on päässyt kuivumaan työvälineisiin tai olet käyttänyt liuotinohenteista tuotetta, puhdista työvälineet  BioComb-pensselipesulla ohjeen mukaan.

Hyvin huolletut työvälineet kestävät pitkään ja paranevat jokaisen käyttökerran jälkeen!