Royal Ergo

Laadukas Roayl-Soft- keinokuituharjas. Myös ammattilaisten luottovalinta. Erityisesti vesiohenteisille maaleille ja sileämmille julkisivupinnoille, paneeleille ja sileille hirsipinnoille. Kääntyvä varsi mahdollistaa työasennon vaihtamisen työn aikana. Sopii yleisjatkovarsiin.

Tuotetunnus (SKU): 145170 Osasto:

Näytä kaikki tuotetiedot


Käyttöympäristö: Sisämaalaus, Ulkomaalaus
Käyttökohteet: Julkisivut, Paneelipinnat
Maali- ja lakkasuositus: Vesiohenteiset sisustusmaalit, Vesiohenteiset ulkomaalit

Tuotevalikoimat vaihtelevat jälleenmyyjittäin. Varmista tuotteen saatavuus suoraan jälleenmyyjältä.

Laadukas Roayl-Soft- keinokuituharjas. Myös ammattilaisten luottovalinta. Erityisesti vesiohenteisille maaleille ja sileämmille julkisivupinnoille ja paneeleille ja sileille hirsipinnoille. Kääntyvä varsi mahdollistaa työasennon vaihtamisen työn aikana. Sopii yleisjatkovarsiin.

Suoravartisena ergonomia toimii parhaiten, kun laudat ovat esim. taapelissa ja maalaustyö tapahtuu rinnan korkeudella.
Vinolla varrella maalaustyö onnistuu parhaiten, kun maalattava pinta on pään yläpuolella, esim. räystäslaudoitus.
Vino sivellin on myös paras vaihtoehto, kun maalataan jatkovarren kanssa.

Uudet työvälineet: Pese miedolla saippuavedellä (fairy, mäntysuopa) tai haalealla vedellä. Huuhdo ja kuivaa valuva vesi pois. Työtaukojen aikana (alle 24h): Säilytä sivellin maaliastissa tai tiiviisti suljetussa muovipussissa, voit kääriä sen myös alumiinifolioon.

Puhdistus: Poista/kaavi siveltimestä ylimääräinen maali maalauslaatikon laitaa vasten tai erillisellä puhdistuskaapimella. Pyyhi esim. suojapaperiin vielä viimeiset maalinjäämät.
Puhdista vesiohenteiset tuotteet saippuavedellä (fairy tai mäntysuopa) ja liuotinohenteiset BioComb-pensselipesulla. Kuivaa sivellin siten, ettei harjas pääse painumaan. Kuivunut maali poistetaan BioComb-pensselipesulla.

Hyvin huolletut työvälineet kestävät pitkään ja paranevat jokaisen käyttökerran jälkeen!