Patterisivellin Royal Soft

Royal Soft- keinokuituharjs, joka jättää taatusti sileän maalauspinnan. Laadukas ja tukeva puuvarsi, joka sopii niin ammattilaiselle kuin kotimaalarillekin. Siveltimen pitkä varsi (30 cm) lisää ulottuvuutta hankaliin ja ahtaisiin maalaustöihin.

Tuotetunnus (SKU): 125035 Osasto:

Näytä kaikki tuotetiedot


Käyttöympäristö: Sisämaalaus, Ulkomaalaus
Käyttökohteet: Julkisivut, Sisäkatot, Sisäseinät
Maali- ja lakkasuositus: Kaikki sisustusmaalit, Kaikki ulkomaalit, Vesiohenteiset sisustusmaalit, Vesiohenteiset ulkomaalit

Tuotevalikoimat vaihtelevat jälleenmyyjittäin. Varmista tuotteen saatavuus suoraan jälleenmyyjältä.

Royal Soft- keinokuituharjs, joka jättää taatusti sileän maalauspinnan. Laadukas ja tukeva puuvarsi, joka sopii niin ammattilaiselle kuin kotimaalarillekin. Siveltimen pitkä varsi (30cm) lisää ulottuvuutta hankaliin ja ahtaisiin maalaustöihin.

Uudet työvälineet: Pese siveltimet ennen käyttöönottoa miedolla saippuavedellä (fairy, mäntysuopa) tai haalealla vedellä. Huuhdo ja kuivaa valuva vesi pois. Näin varmistat, että työvälineet ovat puhtaita mahdollisesta irtonukasta ja pölystä. Esipesty sivellin on joustava ja notkea. Työtaukojen aikana, kun työ jatkuu vuorokauden kuluessa, säilytä työvälineet vedessä tai tiiviisti suljetussa muovipussissa. Voit kääriä ne myös alumiinifolioon.

Puhdistus: Poista/kaavi työvälineistä ylimääräinen maali maalauslaatikon laitaa vasten tai erillisellä puhdistuskaapimella. Sivele esim. suojapaperiin vielä viimeiset maalinjäämät. Viimeiseksi, puhdista saippuavedellä ja huuhdo huolellisesti ja kuivaa niin, että harjas ei pääse painumaan. Jos maalia on päässyt kuivumaan työvälineisiin tai olet käyttänyt liuotinohenteista tuotetta, puhdista työvälineet  BioComb-pensselipesulla ohjeen mukaan.

Hyvin huolletut työvälineet kestävät pitkään ja paranevat jokaisen käyttökerran jälkeen!