Graffitin- ja liimanpoistaja

Töhryjen, vahojen, graffittien, kynänjälkien, musteen, purukumin, liimatahrojen ja mainosteippien poistoon lasi-, puu-, muovi-, marmori- ja kivipinnoilta. Käyttövalmis.

Tuotetunnus (SKU): 312011 Osasto:

Näytä kaikki tuotetiedot


Käyttöympäristö: Sisällä, Ulkona

Tuotevalikoimat vaihtelevat jälleenmyyjittäin. Varmista tuotteen saatavuus suoraan jälleenmyyjältä.

Käyttövalmis, vesiohenteinen ja luontoystävällinen tuote graffitien, liimatahrojen, kynänjälkien, musteen ja esim. purukumin poistamiseen lähes kaikenlaisilta pinnoilta. Ei sisällä happoja, eikä lipeää ja on ph-neutraali.

KÄYTTÖKOHTEET: Soveltuu öljy-, alkydi-, dispersio-, lämpö-, akryyli- ja spraymaalin (auto ja nahkamaalit) poistamiseen. Poistaa myös purkkaa, tarrajälkiä, kynänjälkiä, vahaa jne. Myös ammattikäyttöön. Ulko- ja sisäkäyttöön.

OLOMUOTO: Väritön neste.

VARASTOINTI: Säilytä seuraavaa käyttöä varten. Suojattava jäätymiseltä.
Varastoi lasten ulottumattomissa.

ENNEN KÄSITTELYÄ: Varmista tuotteen toimivuus ja tarvittava vaikutusaika koealueella ennen koko pinnan käsittelyä. Oikea vaikutusaika on olennainen tekijä; mitä pidempään aine vaikuttaa, sitä syvemmälle se imeytyy. Huokoisempi materiaali vaatii pidemmän vaikutusajan.

LEVITYS: Suihkuta tai levitä graffitin- ja liimanpoistaja ja anna vaikuttaa. Poista töhryt sopivalla puhdistusliinalla, pehmeällä harjalla, sienellä tai painepesurilla alustan mukaan. Teräsharjaa voi käyttää, jos pinta ei naarmuunnu.  Neutraloi pinnat huuhtelemalla ne vedellä.

Erittäin herkillä pinnoilla aine suihkutetaan liinalle ja pyyhitään varovasti. Huuhtelu tehdään nopeasti vedellä, mieluiten muutaman sekunnin sisällä.

JÄLKITYÖT: Kun pinta on puhdas ja kuiva, tarvittavat pintakäsittelytyöt voi aloittaa.

TYÖVÄLINEIDEN PESU: Pese työvälineet, vaatteet ja iholle joutunut aine saippualla ja lämpimällä vedellä.

Tuoteneuvonta sokeva@sokeva.fi tai puh. 020 775 6921.

Lue aina tuotemerkinnät ja valmistetiedot ennen käyttöä.

SUOJAUS: Suojaa ympäristö välittömästä läheisyydestä esim. suojamuovilla. Käytä suojakäsineitä, -vaatetusta ja -laseja. Ei tuota vaarallisia höyryjä työskentelyn aikana.

YMPÄRISTÖ: Säilytä tuote seuraavaan käyttökertaan. Syntynyt maalinpoistojäte on toimitettava vaarallisten jätteiden keräilypisteeseen. Tyhjät, kuivat astiat muovinkeräykseen.

Lataa käyttöturvatiedote tästä.