BioComb Maalinpoistoaine Pro

BioComb Maalinpoistoaine Pro on erityisesti ammattilaisille, ulkokäyttöön suunniteltu maalinpoistoaine. Avoin aika levittämisen on jälkeen 15 min-24 tuntia. Voidaan sivelyn jälkeisenä päivänä pestä julkisivusta painepesurilla pois. Ei sisällä metyleenikloridia, NMP:tä tai sitruunahappoa.

Tuotetunnus (SKU): 312042 Osasto:

Näytä kaikki tuotetiedot


Käyttöympäristö: Ulkona
Käyttökohteet: Julkisivut

Tuotevalikoimat vaihtelevat jälleenmyyjittäin. Varmista tuotteen saatavuus suoraan jälleenmyyjältä.

BioComb Maalinpoistoaine Pro on erityisesti ammattilaisille, ulkokäyttöön suunniteltu maalinpoistoaine. Avoin aika levittämisen on jälkeen 15 min-24 tuntia. Voidaan sivelyn jälkeisenä päivänä pestä julkisivusta painepesurilla pois. Ei sisällä metyleenikloridia, NMP:tä tai sitruunahappoa. 20 litran astia tilaustuote. Varmista saatavuus jälleenmyyjältä.

KÄYTTÖKOHTEET: Soveltuu ulkopintojen lakka-, alkydi – ja dispersiomaalien poistoon. Myös graffitien poistoon. HUOM! Ei saa käyttää lämpöpuhaltimia,
infrapunalämmittimiä ym. maalinpoistoon. Tuote voi leimahtaa.

OLOMUOTO: Hyytelömäinen, kirkas geeli.

RIITTOISUUS: 1–3 m²/l riippuen poistettavan aineen koostumuksesta, kerrosten määrästä ja pinnan laadusta. 20 l astia tilaustuotteena.

VARASTOINTI: Säilytä alkuperäispakkauksessa, viileässä ja kuivassa. Suojattava jäätymiseltä. Varastoi lasten ulottumattomissa.

ENNEN KÄSITTELYÄ: Varmista tuotteen toimivuus ja tarvittava vaikutusaika koealueella ennen koko pinnan käsittelyä.

LEVITYS: Levitä paksu kerros maalinpoistoainetta siveltimellä, telalla tai korkeapaineruiskulla (0,21”–0,31” kokoinen suutin ja 40–50°as-teen ruiskutuskulma). Pro imeytyy hitaasti maalikerroksiin pehmentäen ne kaikki kerralla. Vaikutusaika alkaa 15 min kuluttua, mutta saattaa tarvita useita tunteja.

Älä kaavi tai huuhtele ennen kuin olet saavuttanut halutun pinnan. Odota ja anna maalinpoistoaineen tehdä työ. Poista kaapimella, korkeapainepesurilla tai puutarhaletkulla ja harjalla Pesu on tehtävä 24 h sisällä. Toista käsittely tarvittaessa.

JÄLKITYÖT: Neutraloi pinta hyvin haalealla vedellä. Kun pinta on puhdas ja kuiva, pintakäsittelytyöt voi aloittaa.

TYÖVÄLINEIDEN PESU: Pese työvälineet, vaatteet ja iholle joutunut aine saippualla ja lämpimällä vedellä.

Tuoteneuvonta sokeva@sokeva.fi tai puh. 020 775 6921.

Lue aina tuotemerkinnät ja valmistetiedot ennen käyttöä.

SUOJAUS: Suojaa ympäristö välittömästä läheisyydestä esim. suojamuovilla. Käytä suojakäsineitä, -vaatetusta ja -laseja sekä hengitysuojaimia.

YMPÄRISTÖ: Säilytä tuote seuraavaan käyttökertaan. Syntynyt maalinpoistojäte on toimitettava vaarallisten jätteiden keräilypisteeseen. Tyhjät, kuivat astiat keräykseen.

TERVEYDELLE HAITALLINEN


HELPOSTI SYTTYVÄ


Varoitus. Helposti syttyvää. Säilytä lasten ulottumattomissa. Käytä suojakäsineitä/suojavaatetusta.

Lataa käyttöturvatiedote tästä.