BioComb Maalinpoistoaine Green

Tehokas, lähes hajuton tapa poistaa paksutkin maali- ja lakkakerrokset. Ei sisällä mm. metyleenikloridia, happoja, lipeää, haitallisia liuottimia tai parafiinia. Sisä- ja ulkokäyttöön. Ympäristöystävällinen ja biohajoava.

Tuotetunnus (SKU): 312001 Osasto:

Näytä kaikki tuotetiedot


Käyttöympäristö: Sisällä, Ulkona
Käyttökohteet: Ikkunanpuitteet, Julkisivut, Ovet ja kalusteet

Tuotevalikoimat vaihtelevat jälleenmyyjittäin. Varmista tuotteen saatavuus suoraan jälleenmyyjältä.

Tehokas, lähes hajuton tapa poistaa paksutkin maali- ja lakkakerrokset.  Ei sisällä mm. metyleenikloridia, happoja, lipeää, haitallisia liuottimia tai parafiinia. Sisä- ja ulkokäyttöön. Ympäristöystävällinen ja biohajoava. 20 litran astia on tilaustuote. Varmista saatavuus jälleenmyyjältä.

KÄYTTÖKOHTEET: Sopii useimpien vesi- ja liuotinohenteisten maalituotteiden poistamiseen sisä- ja ulkopinnoilta (esim. puu-, metalli- ja mineraalialustat). Käyttölämpötila –8°C–+28°C.

OLOMUOTO: Hyytelömäinen, vihertävägeeli.

RIITTOISUUS: 1–3 m²/l riippuen poistettavien maalikerrosten määrästä, maalityypistä ja pinnan laadusta. 20 l astia tilaustuotteena.

VARASTOINTI: Suojattava jäätymiseltä. Varastoi lasten ulottumattomissa.

PALOLUOKITUS: Purkissa ei syttyvää. Leimahduspiste matala levitettynä.

ENNEN KÄSITTELYÄ: Varmista tuotteen toimivuus ja tarvittava vaikutusaika koealueella ennen koko pinnan käsittelyä. Tuote saattaa vaurioittaa joitakin muovilaatuja.

LEVITYS: Levitä paksu kerros maalinpoistoainetta siveltimellä, telalla tai korkeapaineruiskulla (0,21”–0,31” kokoinen suutin ja 40–50°as-teen ruiskutuskulma), niin että pinta muuttuu vihreäksi. Vaikutusaika on 0,5–30 h riippuen maalityypistä, kerrosten lukumäärästä ja paksuudesta. Pinnan peittäminen muovikelmulla  tehostaa aineen vaikutusta ja estää sen liian nopean kuivumisen lämpimissä sekä tuulisissa olosuhteissa. Älä pidä pinnassa yli 30 tuntia kerrallaan.

Poista pehmennyt maali lastalla, kaapimella tai teräsharjalla alustan mukaan. Ulkopinnoilla voi käyttää korkeapaine- tai kuumavesipainepesuria (60–90°C). Toista käsittely tarvittaessa.

JÄLKITYÖT: Neutraloi pinta vedellä maalipoiston jälkeen. Kun pinta on puhdas ja kuiva, pintakäsittelytyöt voi aloittaa.

TYÖVÄLINEIDEN PESU: Pese työvälineet, vaatteet ja iholle joutunut aine saippualla ja lämpimällä vedellä.

Tuoteneuvonta sokeva@sokeva.fi tai puh. 020 775 6921.

Lue aina tuotemerkinnät ja valmistetiedot ennen käyttöä.

SUOJAUS: Suojaa ympäristön käsittelemättömiksi jäävät pinnat roiskeilta välittömästä läheisyydestä esim. suojamuovilla käsittelyn ajaksi. Käytä suojakäsineitä, -vaatetusta ja -laseja.

YMPÄRISTÖ: Säilytä tuote seuraavaan käyttökertaan. Syntynyt maalinpoistojäte on toimitettava vaarallistenjätteiden keräilypisteeseen. Tyhjät, kuivat astiat metallikeräykseen.

Lataa käyttöturvatiedote tästä.