BioComb Tapetinpoistoaine

BioComb Tapetinpoistoaine on tehokkaasti imeytyvä ja kostuttava tapetinpoistoaine tapettikerrosten irrottamiseen seinäpinnoilta. Helpottaa ja nopeuttaa tapetinirroitustyötä. Myös paksujen tapettikerrosten poistamiseen.

EAN: 8717853123436 Tuotetunnus (SKU): 312000 Osasto:

Näytä kaikki tuotetiedot


Tilavuus: 1l
Käyttöympäristö: Sisällä
Käyttökohteet: Sisäseinät

Tuotevalikoimat vaihtelevat jälleenmyyjittäin. Varmista tuotteen saatavuus suoraan jälleenmyyjältä.

BioComb Tapetinpoistoaine on tehokkaasti imeytyvä ja kostuttava tapetinpoistoaine tapettikerrosten irrottamiseen seinäpinnoilta. Helpottaa ja nopeuttaa tapetinirroitustyötä. Myös paksujen tapettikerrosten poistamiseen.

KÄYTTÖKOHTEET: Tapetin irrottamiseen.

OMINAISUUDET: Väritön neste. PH-neutraali ja alkaliton tuote ei aiheuta maalipinnoille ja muille vedenpitäville materiaaleille vaurioita. Sisältää 2-metyyli isotiatsol-3 (2H) -onia. Voi aiheuttaa allergisen reaktion.

LAIMENNUS: 1 osa poistoainetta ja 5 osaa vettä.

RIITTOISUUS: Noin 10-20 m²/ 1 l käyttöliuosta.
Riittoisuuteen vaikuttaa tapettikerrosten määrä.

TYÖOHJE: Poista irtonainen ja helposti irtoava tapetti. Naarmuta pinta rikki imeytymisen nopeuttamiseksi esim. tapetinrepijällä. Poista pestävä (PVC) tapettipinta tai naarmuta pinta rikki.
Levitä telalla ja/tai siveltimellä kohtuullinen alue kerrallaan. Pidä pinta kosteana ja anna vaikuttaa 15-30 min ajan. Jos pinta kuivuu, levitä tuotetta uudelleen.
Poista vettynyt, irtoava tapettipinta lastalla. Toista käsittely tarvittaessa, varsinkin usean tapetin poistossa.

TYÖVÄLINEIDEN PESU: Pese työvälineet vedellä.

SÄILYTYS: Kuivassa ja viileässä. Ei saa jäätyä.

Lue aina merkinnät ja valmistetiedot ennen käyttöä.

SUOJAUS: Suojaa lattia roiskeilta. Poista tarvittaessa listat. Suojaa pistorasiat yms. virtalähteet vesitiiviiksi. Katkaise virta tarvittaessa. Käytä suojakäsineitä ja -laseja.

YMPÄRISTÖ: Säilytä neste seuraavaan käyttökertaan.
Tyhjät, kuivat astiat muovinkeräykseen.

SYÖVYTTÄVÄ/VAKAVA SILMÄVAURIO


Vaurioittaa vakavasti silmiä. Jos tarvitaan lääkinnällistä apua, näytä pakkaus tai varoitusetiketti. Säilytä lasten ulottumattomissa. Käytä suojakäsineitä ja suojalaseja. JOS KEMIKAALIA JOUTUU SILMIIN: Huuhdo huolellisesti vedellä usean minuutin ajan. Poista mahdolliset piilolinssit, jos sen voi tehdä helposti. Jatka huuhtomista. Ota välittömästi yhteys Myrkytystietokeskukseen /lääkäriin.

Lataa käyttöturvallisuustiedote tästä.