BioComb Home

BioComb Home on laajavaikutteinen,
biohajoava tuho- ja suoja-aine homekasvustoa vastaan.
Se poistaa kasvuston ja antaa pitkäaikaisen suojan
uutta kasvustoa vastaan, jopa 2-3 vuodeksi eteenpäin.
Ulkotiloissa ja rakenteiden sisään jäävillä pinnoilla
tuotetta ei tarvitse huuhdella. Asuintiloissa aine on huuhdeltava.

Käytä biosideja turvallisesti. Lue aina merkinnät ja valmistetiedot ennen käyttöä.

Tuotetunnus (SKU): IM202208 Osasto:

Näytä kaikki tuotetiedot


Käyttöympäristö: Sisällä, Ulkona
Käyttökohteet: Julkisivut, Lattiat, Rapatut ulkopinnat, Sisäkatot, Sisäseinät, Sokkelit

Tuotevalikoimat vaihtelevat jälleenmyyjittäin. Varmista tuotteen saatavuus suoraan jälleenmyyjältä.

BioComb Home on laajavaikutteinen, biohajoava tuho- ja suoja-aine homekasvustoa vastaan. Se poistaa kasvuston ja antaa pitkäaikaisen suojan uutta kasvustoa vastaan, jopa 2-3 vuodeksi eteenpäin.
Ulkotiloissa ja rakenteiden sisään jäävillä pinnoilla tuotetta ei tarvitse huuhdella. Asuintiloissa aine on huuhdeltava.

Biocombbaus toimii siten, että tehoaine tuhoaa kuivan mikrobikasvuston.
Jos käsiteltävä kasvusto on kostea, BioComb ei pääse imeytymään solukkoon eikä käsittelystä ole hyötyä. Jokaisen kasvuston yksittäisen solun on tuhouduttava, jottei solu pääse jakautumaan ja kasvamaan uudestaan. Tee käsittely aina vain täysin kuivalle pinnalle ja kasvustolle.

KÄYTTÖKOHTEET: Sopii käytettäväksi ulkotiloissa mm. ulkoseinillä, räystäillä, sokkeleissa. Sisätilojen kosteissa tiloissa kuten kellarit, tekniset tilat, kylpyhuoneet, saunat.

OLOMUOTO: Väritön neste

LAIMENNUS: 1 osa tiivistettä, 2 osaa vettä. Sisätiloissa laimentamattomana.

RIITTOISUUS: Riittoisuuteen vaikuttaa alustan karkeus, huokoisuus ja kasvuston paksuus. Valmiiksi laimennetulla liuoksella (1L liuosta) voi käsitellä noin 4-7 m².

VARASTOINTI: Aine ei vanhene. Suojattava jäätymiseltä. Varastoi lasten ulottumattomissa.

ENNEN KÄSITTELYÄ: Varmista, että käsiteltävä pinta ja kasvusto ovat täysin kuivia. Helpoin testaus painaa käsiteltävää pintaa paperinenäliinalla, jos pinta on kuiva, käsittely vaoidaan tehdä.

SÄÄTILA: Älä levitä sateella, sen uhatessa lähitunteina tai kuumalla säällä nopean haihtumisen vuoksi. Parhaat käsittelyolosuhteet ovat puolipilviset, sateettomat päivät. Pyri ajoittamaan työ niin, että voit välttää käsittelyn aurinkoisella puolella, ettei aine kuivu/haihdu liian nopeasti.

LEVITYS: Levitä laimennettu liuos matalapaineruiskulla alhaalta ylöspäin. Käsittele tarkasti ja tasaisesti. Tärkeää on, että jokainen kohta tulee käsiteltyä ja jokainen solu saa ainetta itseensä. Älä käytä työvälineitä, joiden käytöllä et voi varmistaa aineen perusteellista levitystä tai sekoitussuhteen tasaisuutta (esim. painepesuri).

VAIKUTUSAIKA: Ulkotiloissa pintojen puhdistuminen jätetään luonnon tehtäväksi (sade, tuuli ja talvella lumi). Puhdistumisvaikutus on pitkä, 2 kk – 2 vuotta. Mitä kauemmin aine saa vaikuttaa pinnoilla, sen helpommin kuollut kasvusto irtoaa. Säältä suojassa olevat pinnat sekä pinnat, jotka halutaan puhdistaa nopeammin, voidaan huuhdella aikaisintaan seuraavana päivänä. Mieluiten vasta muutamien päivien vaikutusajan jälkeen. Lempeällä paineella painepesurilla tai vesiletkulla, harjaa apuna käyttäen.

Sisätiloissa aineen annetaan vaikuttaa vuorokausi ja sen jälkeen käsitellyt pinnat pestään ja huuhdellaan. Tilat, jossa käsiteltyjä pintoja ei kosketella, kuten rakenteiden sisään jäävät pinnat, kellarit, tekniset tilat, voidaan aine jättää pesemättä ja harjata muutaman viikon päästä kuollut kasvusto pois.

JÄLKITYÖT: Mikäli pinnalle tulee uusi maali tai pinnoitus, työn voi tehdä, kun pinta on puhdas ja kuiva.

TYÖVÄLINEIDEN PESU: Pese työvälineet, vaatteet ja iholle joutunut aine saippualla ja vedellä.

Tuoteneuvonta sokeva@sokeva.fi tai puh. 020 775 6921.

Käytä biosideja turvallisesti. Lue aina merkinnät ja valmistetiedot ennen käyttöä.

SUOJAUS: Suojaa ympäristö ja kasvit roiskeilta välittömästä läheisyydestä esim. suojamuovilla käsittelyn ajaksi, myös lasi- ja alumiinipinnat. Käytä suojakäsineitä, suojavaatetusta, suojalaseja ja/tai kasvosuojainta.

YMPÄRISTÖ: Säilytä neste seuraavaan käyttökertaan. Tyhjät, kuivat astiat muovinkeräykseen.

SYÖVYTTÄVÄ/VAKAVA SILMÄVAURIO

Vaara. Ärsyttää ihoa. Vaurioittaa vakavasti silmiä. Haitallista vesieliöille, pitkäaikaisia haittavaikutuksia. Jos tarvitaan lääkinnällistä apua, näytä pakkaus tai varoitusetiketti. Säilytä lasten ulottumattomissa. Pese kädet huolellisesti käsittelyn jälkeen. Vältettävä päästämistä ympäristöön. Käytä suojakäsineitä ja silmiensuojainta. JOS KEMIKAALIA JOUTUU SILMIIN: Huuhdo huolellisesti vedellä usean minuutin ajan. Poista mahdolliset piilolinssit, jos sen voi tehdä helposti. Jatka huuhtomista. Ota välittömästi yhteys MYRKYTYSTIETOKESKUKSEEN. Sisältö ja pakkaus toimitetaan hävitettäviksi valtuutettuun jätteenkäsittelylaitokseen.

Lataa käyttöturvatiedote tästä.