Maalarinteippi Precision

Maalarinteippi PRECISION 120 vihreässä teipissä yhdistyvät kaikki ihanteellisen maalarinteipin ominaisuudet sisä- ja ulkokäytössä. Teippi on UV-suojattu ja kestää korkeita lämpötiloja. Ohut japanilainen riisipaperi (washi) ja erinomainen akryylipohjainen erikoisliima takaavat terävät maalausrajat. Teipin pystyy poistamaan jopa 4 kuukauden jälkeen ilman pintaa jääviä liimajäämiä.

Tuotetunnus (SKU): SRS2602550GN Osastot: ,

Näytä kaikki tuotetiedot


Rullan pituus: 50m
Kokonaispaksuus: 100 µm
Käyttöympäristö: Sisällä, Ulkona

Tuotevalikoimat vaihtelevat jälleenmyyjittäin. Varmista tuotteen saatavuus suoraan jälleenmyyjältä.

Maalarinteippi PRECISION 120 vihreässä teipissä yhdistyvät kaikki ihanteellisen maalarinteipin ominaisuudet sisä- ja ulkokäytössä. Teippi on UV-suojattu ja kestää korkeita lämpötiloja. Ohut japanilainen riisipaperi (washi) ja erinomainen akryylipohjainen erikoisliima takaavat terävät maalausrajat. Teipin pystyy poistamaan jopa 4 kuukauden jälkeen ilman pintaa jääviä liimajäämiä. Kestää korkeita lämpötiloja.

Selkämateriaali: Paperi (riisipaperi)
Liima-aine:  Akryylipohjainen
Käyttölämpötila (väli):  +10 … +130°C

Jotta onnistut, varmista että:
-teippauslämpötila on vähintään + 4°C (poikkeuksena pakkasenkestävät teipit).
-alusta on puhdas, kuiva ja rasvaton. Puhdista pinta tarvittaessa yhdensuuntaisesti esim. etanolilla.
-alusta on mahdollisimman tasainen.

Teipin liima aktivoidaan painamalla teippiä kiinnityskohteeseen. Lopullisen pitävyyden teippi saavuttaa yleensä parin tunnin kuluessa kiinnityksestä. Osa teipeistä on tehty irroitettavaksi, mutta useimpien tarkoitus on pysyvä kiinnitys. Herkillä pinnoilla suosittelemme koeteippausta huomaamattomaan paikkaan. Teipin irroittamista voi kokeilla esim. lämmittämällä pintaa hiustenkuivaajalla tai käyttämällä tarkoitukseen sopivia liuottimia ja puhdistusaineita. Varmista aina testaamalla, että pinta kestää mahdolliset liuottimet ja puhdistusaineet.