BioComb Puhdas Piha

BioComb Puhdas Piha on pihalaattojen ja kivetysten biohajoava puhdistusaine. Laajavaikutteinen tehoaine seos soveltuu lian, sammaleen, levän ja homeen poistoon kivetyspinnoilta. Se sekä poistaa kasvuston että antaa pitkäaikaisen suojan uutta kasvustoa vastaan.  Ei tarvitse huuhdella.

Käytä biosideja turvallisesti. Lue aina merkinnät ja valmistetiedot ennen käyttöä.

EAN: 7350006023989 Tuotetunnus (SKU): BC360096 Osasto:

Näytä kaikki tuotetiedot


Tilavuus: 5L
Käyttöympäristö: Ulkona
Käyttökohteet: Sokkelit, Pihakivetykset, Asfaltti

Tuotevalikoimat vaihtelevat jälleenmyyjittäin. Varmista tuotteen saatavuus suoraan jälleenmyyjältä.

BioComb Puhdas Piha on pihalaattojen ja kivetysten biohajoava puhdistusaine. Laajavaikutteinen tehoaine seos soveltuu lian, sammaleen, levän ja homeen poistoon kivetyspinnoilta. Se sekä poistaa kasvuston että antaa pitkäaikaisen suojan uutta kasvustoa vastaan.  Ei tarvitse huuhdella.

Biocombbaus toimii siten, että tehoaine tappaa kuivan mikrobikasvuston, johon se pääsee tunkeutumaan. Jos käsittelyyn ryhdyttäessä yksisoluinen kasvusto on jo ennestään täynnä kosteutta, BioComb ei pääse imeytymään solukkoon eikä käsittelystä ole hyötyä. Jokainen kasvuston yksittäisen solun on tuhouduttava, jottei solu pääse jakautumaan ja kasvamaan uudestaan.

KÄYTTÖKOHTEET: Pihakivetykset, -laatat, asfaltti, tenniskentät, muurit, aidat.

OLOMUOTO: Väritön neste.

LAIMENNUS: 1 osa tiivistettä, 2 osaa vettä.

RIITTOISUUS: Riittoisuuteen vaikuttaa alustan karkeus, huokoisuus ja kasvuston paksuus/määrä. Valmiiksi laimennetulla liuoksella voi käsitellä noin 4-7m²/ 1L.

VARASTOINTI: Aine ei vanhene. Suojattava jäätymiseltä.

ENNEN KÄSITTELYÄ: Varmista, että käsiteltävä pinta ja kasvusto ovat täysin kuivia. Helppo tapa testata on ottaa kasvustoa paakku käteen ja painaa sen pohja kämmenselkään tai paperinenäliinaa vasten. Jos kasvusto tuntuu kuivalta, käsittely voidaan tehdä. Poista pinnalta irtoroska (lehdet, havuneulaset) harjaamalla tai esim. lehtipuhaltimella.

SÄÄTILA: Älä levitä sateella, sen uhatessa lähitunteina tai kuumalla säällä nopean haihtumisen vuoksi. Vältä käsittelyä aurinkoisella puolella ja liian tuulisella säällä, jolloin aine kuivuu/ haihtuu liian nopeasti. Parhaat käsittelyolosuhteet ovat puolipilviset, sateettomat päivät.

LEVITYS: Levitä laimennettu liuos pinnoille matalapaineruiskulla tai esim. kastelukannulla. Voit käyttää myös sientä tai sivellintä. Käsittele saumakohdat tarkasti. Paksuille kasvusto kerääntymille, laita ainetta runsaammin. Tärkeää on, että koko kasvusto tulee käsiteltyä ja jokainen solu saa ainetta itseensä. Älä käytä työkaluja joiden käytöllä et voi varmistua aineen perusteellista leviämistä tai et voi olla varma sekoitussuhteen tasaisuudesta (esim. painepesuri).

VAIKUTUSAIKA JA JÄLKITYÖT: Liuosta ei huuhdella, mikäli säärasitus/sade pääsee huuhtomaan kuolleen kasvuston ajan kuluessa pois. Mikäli haluat puhdistaa pinnat kuolleesta kasvustosta, tee se aikaisintaan seuraavana päivänä. Tee puhdistus lempeällä paineella painepesurilla tai vesiletkulla, harjaa apuna käyttäen. Mitä pidempään annat aineen vaikuttaa (viikoista kuukauteen), irtoaa kuollut kasvusto pinnalta helpommin ja vähentää huomattavasti pinnan kulumista mekaanisen puhdistaminen takia. Käsitellyillä pinnoilla voi kulkea normaalisti, kun tuote on kuivunut. Myös lemmikkieläimet.

TYÖVÄLINEIDEN PESU: Pese työvälineet, vaatteet ja iholle joutunut aine saippualla ja vedellä.

Tuoteneuvonta sokeva@sokeva.fi tai puh. 020 775 6921.

Käytä biosideja turvallisesti. Lue aina merkinnät ja valmistetiedot ennen käyttöä.

SUOJAUS: Suojaa ympäristö ja kasvit roiskeilta välittömästä läheisyydestä esim. suojamuovilla käsittelyn ajaksi, myös lasi- ja alumiinipinnat. Käytä suojakäsineitä, suojavaatetusta, suojalaseja ja/tai kasvosuojainta.

YMPÄRISTÖ: Säilytä neste seuraavaan käyttökertaan. Tyhjät, kuivat astiat muovinkeräykseen.

SYÖVYTTÄVÄ/VAKAVA SILMÄVAURIO

Vaara. Ärsyttää ihoa. Vaurioittaa vakavasti silmiä. Haitallista vesieliöille, pitkäaikaisia haittavaikutuksia. Jos tarvitaan lääkinnällistä apua, näytä pakkaus tai varoitusetiketti. Säilytä lasten ulottumattomissa. Pese kädet huolellisesti käsittelyn jälkeen. Vältettävä päästämistä ympäristöön. JOS KEMIKAALIA JOUTUU SILMIIN: Huuhdo huolellisesti vedellä usean minuutin ajan. Poista mahdolliset piilolinssit, jos sen voi tehdä helposti. Jatka huuhtomista. Ota välittömästi yhteys MYRKYTYSTIETOKESKUKSEEN. Sisältö ja pakkaus toimitetaan hävitettäviksi valtuutettuun jätteenkäsittelylaitokseen käytä suojakäsineitä ja silmiensuojainta

Lataa käyttöturvatiedote tästä.