BioComb Pintasuoja, Mineral Block

BioComb Pintasuoja on käyttövalmis nanopohjainen, väritön suoja-aine mineraalialustoille. Vesiohenteinen Pintasuoja ei muodosta kalvoa rakenteen pinnalle, vaan suoja muodostuu rakenteiden pintaosiin. Se tekee käsitellystä pinnasta vettä ja likaa hylkivän ja estää vesiliukoisten aineiden tunkeutumisen rakenteeseen.

Tuotetunnus (SKU): BC360037 Osasto:

Näytä kaikki tuotetiedot


Käyttöympäristö: Ulkona
Käyttökohteet: Julkisivut, Kattopinnat ulkona, Rapatut ulkopinnat, Sokkelit

Tuotevalikoimat vaihtelevat jälleenmyyjittäin. Varmista tuotteen saatavuus suoraan jälleenmyyjältä.

BioComb Pintasuoja on käyttövalmis nanopohjainen, väritön suoja-aine.
Vesiohenteinen Pintasuoja ei muodosta kalvoa rakenteen pinnalle, vaan suoja muodostuu rakenteiden pintaosiin. Se tekee käsitellystä pinnasta vettä ja likaa hylkivän ja estää vesiliukoisten aineiden tunkeutumisen rakenteeseen.

Pintasuoja lisää kestävyyttä – Tunkeutuu syvälle rakenteeseen ja tekee siitä vettähylkivän. Näin se vähentää veden, suolojen, happamien sateiden ja pakkasen vahingoittavaa vaikutusta mineraalipinnoilla.

Parantaa käsitellyn pinnan siisteyttä ja ulkonäköä – Vähentää kiteytymien syntymistä betonin pinnalle. Estää mikrobikasvuston syntymistä betonin pinnalle sekä edesauttaa julkisivujen puhdistamista töherryksistä.

Hengittävä – Rakennekosteuden läpipäästävä. Mineraalialustoille.

KÄYTTÖKOHTEET: Sopii käytettäväksi tiili- ja mineriittikatoilla, muuratuilla tai rapatuilla seinäpinnoilla, betonirakenteiden suojauksessa; pesu- ja muut betonielementit, siltarakenteet, betonimuurit ja vallit, kiveykset, pihalaatat, huokoiset laatoitukset kuten välitilalaatoitukset, koristeseinät, takat, laattasaumat. Sisä- ja ulkokäyttöön.

OLOMUOTO: Maidonvalkoinen neste, kuivuttuaan väritön.

LAIMENNUS: Ei ohenneta.

RIITTOISUUS: Riittoisuuteen vaikuttaa alustan karkeus ja huokoisuus.
Yhdellä litralla voi käsitellä noin 6 – 8 m².

VARASTOINTI: Suojattava jäätymiseltä. Varastoi +5 – + 40 °C
lämpötilassa.

ENNEN KÄSITTELYÄ: Alustan tulee olla kuiva ja puhdas. Poista alustasta pöly, lika, öljy, rasva, maalit ja kaikki muu vieras materiaali, joka saattaa heikentää imeytymistä alustaan. Tee betonialustalla pieni koealue varmistaen oikea ruiskutusmäärä, riittoisuus ja
kunnollinen lopputulos.

SÄÄTILA: Alustan ja ilman lämpötilan tulee olla levityksen aikana +5 – +40 ° C. Älä levitä tuotetta, jos epäilet sateen mahdollisuutta 2 tunnin sisällä levityksestä.

LEVITYS: Sekoita Pintasuoja ennen käyttöä. Levitä matalapaineruiskulla katoille tai seinille. Pienissä, sileissä kohteissa voit myös käyttää telaa tai sivellintä. Lattioille neste voidaan kaataa ja levittää mohair- tai ruostumattomalla teräslastalla. Levitä siten, että alusta kyllästyy nesteestä.
Jos tuote lähtee valumaan tai lammikoituu, tuotetta on liikaa. Korkeapaineruiskulla levitettäessä, käyttöpaineen tulee olla alle 50 bar.

JÄLKITYÖT: Pintasuojalla käsitelty pinta on maalattavissa tai pinnoitettavissa vasta kun tuote on kulunut pois.

TYÖVÄLINEIDEN PESU: Pese työvälineet ja iholle joutunut aine saippualla ja vedellä.

Tuoteneuvonta sokeva@sokeva.ti tai puh. 020 775 6921

Lue aina merkinnät ja valmistetiedot ennen käyttöä.

SUOJAUS: Suojaa ympäristö ja lasi- ja alumiinipinnat roiskeilta välittömästä läheisyydestä esim. suojamuovilla käsittelyn ajaksi.  Käytä suojavarusteita.

YMPÄRISTÖ: Säilytä neste seuraavaan käyttökertaan.
Tyhjät, kuivat astiat muovinkeräykseen.

Lataa käyttöturvatiedote tästä.