Tiesitkö, että Sokeva on ainoa suomalainen sivellinvalmistaja? Lähes 60 tuotteellamme on Avainlippu-tunnus, joka on merkki suomalaisesta työstä. Sokevan siveltimien matka alkaa Kuomiokoskelta. 

  1. Siveltimien puiset varret valmistetaan Kuomiokoskella teollisuuden ylijäämäpuusta. Varsien muotoilu on säilynyt samanlaisena jo vuosikymmeniä ja se onkin Sokeva-siveltimien ikoninen tunnusmerkki.  
  1. Kuomiokoskelta varret matkaavat Sokevan kotikaupunkiin Keravalle. Vuonna 2022 valmistuneessa modernissa teollisuushallissa ne varastoidaan hetkeksi ennen tuotantoon siirtymistä. 
  1. Tuotannossa kone kiinnittää harjasosan varteen joko niittaamalla tai epoksihartsilla, riippuen siveltimestä.
  1. Tämän jälkeen harjasosa siistitään ja viimeistellään koneellisesti viimeistelylinjalla. 
  1. Lopuksi varsiin leimataan Avainlippu ja Sokevan logo.  
  1. Siveltimet käydään vielä läpi pakkaamisen yhteydessä, jotta voimme hyvillä mielin lähettää laadukkaat tuotteemme kohti kauppojen hyllyjä.  
     
    Sokeva-siveltimen matka myymälöihin on monivaiheinen prosessi. Jokainen työvaihe on tärkeä laadun ja siveltimen kestävyyden kannalta. Siveltimemme ovat olleet jo vuosikymmeniä monen ammattilaisen ja kodin remontoijan luottokaveri. Ja tämä kaveri tekee monella tapaa hyvää! Nimittäin ostamalla Sokeva-siveltimen tuot työtä Suomeen ja yrityksemme tuotot menevät Näkövammaisten liitolle.  

Keravalla ja Kuomiokoskella valmistetut siveltimemme tunnistat Avainlippu-tunnuksesta. Tutustu valikoimaan: 

https://sokeva.fi/tuote-osasto/maalaustarvikkeet/siveltimet/