Talven jäljiltä monessa rannassa tehdään kovasti puhdistustöitä veneiden vesillelaskua varten. Jos puhdistus jäi syksyllä väliin, vene voi kevätauringossa näyttää varsin pinttyneeltä. Kun vesi ja harja eivät enää riitä, lian irrottamisessa auttaa vaahtopesu. BioComb Puhdas Vene -vaahtopesulla saat putsattua niin pienten kuin isompienkin veneiden ulkopinnat.

BioComb Puhdas Vene on vesiliukoinen vaahtopesu, joka on tarkoitettu veneen ulkopintojen puhdistukseen. Pesuainevaahto pysyy pidempään kosteana pinttyneellä pinnalla. Näin tehoaineilla on enemmän aikaa lian irrottamiseen. Sokevan vaahtopesu sopii metalli-, lasikuitu- lakka- ja maalipinnoille.

Paras sää pesukäsittelylle on puolipilvinen, tyyni päiviä. Paahtava auringonpaiste kuivattaa vaahdon ennen aikojaan, sade taas huuhtoo sen mukanaan. Kova tuuli hankaloittaa työskentelyä. Riittoisaa tiivistettä laimennetaan käsinpesua varten. Laimennussuhde on 1 osa pesuainetta ja 100 osaa vettä.

Isommilla pinnoilla apuna voi käyttää vaahtosuihkutinta tai vaahtoruiskua. Niihin pesuaine kaadetaan sellaisenaan, sillä vesi tulee ruiskuun liitännän kautta ja laimentaa tiivisteen.

Näin peset veneesi Puhdas Vene -vaahtopesulla:

  1. Sekoita pesuliuos ja levitä vaahto sienellä tai harjalle puhdistettavalle pinnalle.
  2. Käsittele kohtuullinen alue kerrallaan, ettei vaahto pääse kuivahtamaan.
  3. Suurilla pinnoilla käytä apuna vaahtosuihkutinta tai vaahtoruiskua. Älä laimenna tiivistettä, sillä vesi tulee liitännän kautta.
  4. Anna vaahdon vaikuttaa 2–4 minuuttia.
  5. Huuhtele puhtaalla vedellä. Hankalampia kohtia voit hangata sienellä.
  6. Suurilla pinnoilla käytä huuhtelussa apuna korkeapaineruiskua. Tehokkaimman lopputuloksen saat 90 asteen huuhtelukulmalla.
  7. Tee uusintapesu aina tarvittaessa.

Jälleenmyynti:
Hyvinvarustetut rauta-, maali- ja päivittäistavarakaupat