Lasikuitusaumanauha, 90m

Helposti asennettava, itsekiinnittyvä lasikuitunauha kipsilevyjen saumaukseen. Paikalleen asetettaessa joustava. Verkkomainen olomuoto ehkäisee nauhan kuplimisen. Kiinnitys viimeistellään ylitasoittamalla pinta.

EAN: 6414863444507 Tuotetunnus (SKU): SRS4445090 Osastot: ,

Näytä kaikki tuotetiedot


Leveys: 50mm
Rullan pituus: 90m
Kokonaispaksuus: 100 µm
Käyttöympäristö: Sisällä

Tuotevalikoimat vaihtelevat jälleenmyyjittäin. Varmista tuotteen saatavuus suoraan jälleenmyyjältä.

Lasikuitunauha on helposti asennettava, itsekiinnittyvä tuote kipsilevyjen saumaukseen. Se on paikalleen asetettaessa joustava ja verkkomainen olomuoto ehkäisee nauhan kuplimisen. Lasikuitunauhan kiinnitys viimeistellään ylitasoittamalla pinta.

Selkämateriaali: Lasikuitu
Liima-aine: Synteettinen kumiliima.
Käyttölämpötila (väli): +10 … +60°C

Jotta onnistut, varmista että:
-teippauslämpötila on vähintään + 4°C (poikkeuksena pakkasenkestävät teipit).
-alusta on puhdas, kuiva ja rasvaton. Puhdista pinta tarvittaessa yhdensuuntaisesti esim. etanolilla.
-alusta on mahdollisimman tasainen.

Teipin liima aktivoidaan painamalla teippiä kiinnityskohteeseen. Lopullisen pitävyyden teippi saavuttaa yleensä parin tunnin kuluessa kiinnityksestä. Osa teipeistä on tehty irroitettavaksi, mutta useimpien tarkoitus on pysyvä kiinnitys. Herkillä pinnoilla suosittelemme koeteippausta huomaamattomaan paikkaan. Teipin irroittamista voi kokeilla esim. lämmittämällä pintaa hiustenkuivaajalla tai käyttämällä tarkoitukseen sopivia liuottimia ja puhdistusaineita. Varmista aina testaamalla, että pinta kestää mahdolliset liuottimet ja puhdistusaineet.