Butyyliteippi 50mm

BUTYYLITEIPPI on muovipohjaisten aluskatteiden liitoskohtien, läpivientien yms. tiivistämiseen, sekä korjaamiseen. Tuote soveltuu myös muovisten höyrynsulkujen, suojapeitteiden ja muiden muovipohjaisten kalvojen liitoksiin ja korjauksiin, sekä matalapaineisten putkien, letkujen ja sähkökaapeleiden korjaamiseen ja tiivistämiseen.

EAN: 6414863370158 Tuotetunnus (SKU): SRS37015010BK Osastot: ,

Näytä kaikki tuotetiedot


Leveys: 50mm
Rullan pituus: 10m
Kokonaispaksuus: 1000 µm
Käyttöympäristö: Sisällä, Ulkona

Tuotevalikoimat vaihtelevat jälleenmyyjittäin. Varmista tuotteen saatavuus suoraan jälleenmyyjältä.

BUTYYLITEIPPI on muovipohjaisten aluskatteiden liitoskohtien, läpivientien yms. tiivistämiseen, sekä korjaamiseen. Tuote soveltuu myös muovisten höyrynsulkujen, suojapeitteiden ja muiden muovipohjaisten kalvojen liitoksiin ja korjauksiin, sekä matalapaineisten putkien, letkujen ja sähkökaapeleiden korjaamiseen ja tiivistämiseen. Butyyliteipillä voidaan liimata ja tiivistää metalleja, muoveja, tiiltä, betonia ja puuta. Butyyliteippi on erittäin joustava ja muovautuva, joten sitä voidaan käyttää monimuotoisten muotojen ympärillä. Butyyliteippi säilyttää joustavuutensa koko käyttöiän ajan. UV- suojattu ja vedenkestävä.

Rullat on varastoitava sisätiloissa ja suojattava lialta, kosteudelta ja mekaanisilta vaurioilta.

  • Tiivistämiseen ja korjaamiseen
  • Säilyttää joustavuuden koko käyttöiän ajan
  • Kestää kireää pakkasta ja korkeita lämpötiloja asennettuna

Selkämateriaali: Butyyli
Liima-aine: Vulkanoituva butyylikumiliima
Käyttölämpötila (väli):  -40 … +90°C

Väri: musta

Jotta onnistut, varmista että:
-teippauslämpötila on vähintään + 4°C (poikkeuksena pakkasenkestävät teipit).
-alusta on puhdas, kuiva ja rasvaton. Puhdista pinta tarvittaessa yhdensuuntaisesti esim. etanolilla.
-alusta on mahdollisimman tasainen.

Teipin liima aktivoidaan painamalla teippiä kiinnityskohteeseen. Lopullisen pitävyyden teippi saavuttaa yleensä parin tunnin kuluessa kiinnityksestä. Osa teipeistä on tehty irroitettavaksi, mutta useimpien tarkoitus on pysyvä kiinnitys. Herkillä pinnoilla suosittelemme koeteippausta huomaamattomaan paikkaan. Teipin irroittamista voi kokeilla esim. lämmittämällä pintaa hiustenkuivaajalla tai käyttämällä tarkoitukseen sopivia liuottimia ja puhdistusaineita. Varmista aina testaamalla, että pinta kestää mahdolliset liuottimet ja puhdistusaineet.