Höyrynsulkuteippi Corofix

Rakenteiden tiivistämiseen ja rakennusmuovin saumakohtien pysyvään kiinnitykseen. Ainutlaatuisen liimaominaisuuden ansiosta hyvä höyrynsulkumateriaali. Kestävyyden ja venyvyyden takaa PET-kankaalla päällystetty PE-muovi.

EAN: 6414861509031 Tuotetunnus (SKU): 150903 Osastot: ,

Näytä kaikki tuotetiedot


Leveys: 50mm
Rullan pituus: 25m
Kokonaispaksuus: 310µm
Käyttöympäristö: Sisällä, Ulkona

Tuotevalikoimat vaihtelevat jälleenmyyjittäin. Varmista tuotteen saatavuus suoraan jälleenmyyjältä.

Rakenteiden tiivistämiseen ja rakennusmuovin saumakohtien pysyvään kiinnitykseen. Ainutlaatuisen liimaominaisuuden ansiosta hyvä höyrynsulkumateriaali. Kestävyyden ja venyvyyden takaa PET-kankaalla päällystetty PE-muovi. Sopii myös rakennuslevyjen ja lämpöeristyslevyjen yhdistämiseen.

Liima-aine: aggressiivinen akryyli-dispersioliima.
Suositeltu asennuslämpötila: > +5°C.

Jotta onnistut, varmista että:
-teippauslämpötila on vähintään + 4°C (poikkeuksena pakkasenkestävät teipit).
-alusta on puhdas, kuiva ja rasvaton. Puhdista pinta tarvittaessa yhdensuuntaisesti esim.etanolilla.
-alusta on mahdollisimman tasainen.

Teipin liima aktivoidaan painamalla teippiä kiinnityskohteeseen. Lopullisen pitävyyden teippi saavuttaa yleensä parin tunnin kuluessa kiinnityksestä. Osa teipeistä on tehty irroitettavaksi, mutta useimpien tarkoitus on pysyvä kiinnitys. Herkillä pinnoilla suosittelemme koeteippausta huomaamattomaan paikkaan. Teipin irroittamista voi kokeilla esim. lämmittämällä pintaa hiustenkuivaajalla tai käyttämällä tarkoitukseen sopivia liuottimia ja puhdistusaineita. Varmista aina testaamalla, että pinta kestää mahdolliset liuottimet ja puhdistusaineet.