Teflon™ -tela

Erikoispinnoitettu, patentoitu, Teflon-nukka. Nostaa hyvin maalia ja luovuttaa sen tasaisesti maalattavalle pinnalle. Kevyt käyttää ja helppo puhdistaa.

Tuotetunnus (SKU): 889010 Osasto:

Näytä kaikki tuotetiedot


Käyttöympäristö: Sisämaalaus
Käyttökohteet: Sisäkatot, Sisäseinät
Maali- ja lakkasuositus: Kaikki sisustusmaalit, Vesiohenteiset sisustusmaalit

Tuotevalikoimat vaihtelevat jälleenmyyjittäin. Varmista tuotteen saatavuus suoraan jälleenmyyjältä.

Erikoispinnoitettu, patentoitu, Teflon-nukka. Nostaa hyvin maalia ja luovuttaa sen tasaisesti maalattavalle pinnalle. Kevyt käyttää ja helppo puhdistaa. Nukan pituus 10cm telassa 12mm.

Uudet työvälineet: Pese telat ennen käyttöönottoa miedolla saippuavedellä (fairy, mäntysuopa) tai haalealla vedellä. Huuhdo ja kuivaa valuva vesi pois. Näin varmistat, että työvälineet ovat puhtaita mahdollisesta irtonukasta ja pölystä. Esipesty tela nostaa ja luovuttaa maalia tasaisesti. Työtaukojen aikana, kun työ jatkuu vuorokauden kuluessa, säilytä tiiviisti suljetussa muovipussissa. Voit kääriä ne myös alumiinifolioon.

Puhdistus: Poista/kaavi työvälineistä ylimääräinen maali maalauslaatikon laitaa vasten tai erillisellä puhdistuskaapimella ja rullaa esim. suojapaperiin vielä viimeiset maalinjäämät. Puhdista saippuavedellä ja huuhdo huolellisesti ja kuivaa työvälineet niin, että nukka ei pääse painumaan Jos maalia on päässyt kuivumaan työvälineisiin tai olet käyttänyt liuotinohenteista tuotetta, puhdista työvälineet  BioComb-pensselipesulla ohjeen mukaan.

Hyvin huolletut työvälineet kestävät pitkään ja paranevat jokaisen käyttökerran jälkeen!