BioComb Pensselipesu

Maalaustyövälineiden tehokkaaseen puhdistamiseen. Soveltuu vesi- ja liuotinohenteisten tuotteiden poistamiseen. Pehmentää myös hieman kuivuneet työvälineet taas maalauskuntoon.

EAN: 7350006022791 Tuotetunnus (SKU): BC170031 Osasto:

Näytä kaikki tuotetiedot


Tilavuus: 1l
Käyttöympäristö: Sisällä, Ulkona

Tuotevalikoimat vaihtelevat jälleenmyyjittäin. Varmista tuotteen saatavuus suoraan jälleenmyyjältä.

Maalaustyövälineiden tehokkaaseen puhdistamiseen. Soveltuu vesi- ja liuotinohenteisten tuotteiden poistamiseen. Pehmentää myös hieman kuivuneet työvälineet taas maalauskuntoon.

KÄYTTÖKOHTEET: Siveltimet, maalaustelat, ruiskut ja muut työvälineet. Sopii vesi- ja liuotinohenteisen maalituotteiden poistamiseen. Voidaan käyttää tahrapoistoaineena kuivuneiden maalitahrojen poistoon tekstiileistä ennen pesua.

OMINAISUUDET: Kirkas neste. Pehmentää kuivuneen dispersio-, alkydi- ja öljymaalin. Ei vaikutusta puu- tai metallipuhtaille eikä muovi- ja lasipinnoille.

LAIMENNUS: 1 osa tiivistettä ja 1 osa vettä.

VARASTOINTI: Suojattava jäätymiseltä. Varastoi lasten ulottumattomissa.

ENNEN KÄSITTELYÄ: Poista/kaavi työvälineistä ylimääräinen maalituote mahdollisimman huolellisesti.

VAIKUTUSAIKA: Puhdista työvälineet heti käytön jälkeen. Liota tarvittava aika (n. 10 min.), pese ja huuhtele huolellisesti. Kuivuneet maalijäämät: liuota työvälinettä n. vuorokauden ajan suljetussa astiassa, pese ja huuhtele huolellisesti. Toista puhdistus tarvittaessa.

PUHDISTUS: Pese vaatteelle tai iholle joutunut aine saippualla ja vedellä.

Tuoteneuvonta sokeva@sokeva.fi tai puh. 020 775 6921.

Lue aina merkinnät ja valmistetiedot ennen käyttöä.

YMPÄRISTÖ: Säilytä kirkas neste seuraavaan käyttökertaan. Kerää pohjaan painunut, märkä maalijäte vaarallisten aineiden keräykseen. Puhtaat ja kuivat
pakkaukset kierrätykseen.

Lataa käyttöturvatiedote tästä.