Avainlipputuote: Katuluuta

Kestävä luuta kotiin, mökille, taloyhtiöön, tallille ja maatilalle. Sopii erinomaisesti kattojen karkeapuhdistukseen. Ei mene tukkoon ja palauttaa muotonsa käytön jälkeen.
Valmistettu Suomessa, näkövammaisten käsityönä.

EAN: 6414861800008 Tuotetunnus (SKU): 180000 Osasto:

Näytä kaikki tuotetiedot


Leveys: 280mm
Avainlipputuote: Kyllä

Tuotevalikoimat vaihtelevat jälleenmyyjittäin. Varmista tuotteen saatavuus suoraan jälleenmyyjältä.

Se perinteinen talkkarin katuluuta. 120cm puuvarsi.Kestävä luuta piassavakuidusta. Toimii erityisen hyvin märälle roskalle ja lumelle karkeilla pinnoilla ulkotiloissa.Valmistettu Suomessa, näkövammaisten käsityönä.

Katuluuta kautta aikain! Perinteinen ”talkkarin” katuluuta pihojen ympärivuotiseen puhtaanapitoon.

Ominaisuudet:
Harjas: Piassava- kuitua (kotoisin Sierra Leonesta).  Piassava on Bassa- palmun lehtiruotoa, jota ei ole lainkaan prosessoitu. Kuitu on hyvin vahvaa ja kestävää varsinkin ulkotiloissa ja tykkää kosteudesta.

Varsi ja helaosa: Katuluudan kokonaispituus on 1,62 m, josta mäntypuisen varren pituus 120 cm, leveys 28mm. Helaosa on alumiinia.

Käyttökohteet:
Pihat, navetat, tallit ja erilaiset karkeat lattiapinnat. Erinomainen karkeilla kivi- ja betonipinnoilla. Irtohiekan, lehtien ja roskan poistamiseen. Kestää hyvin märkää ja raskasta lunta.

Käyttövinkkejä:
Jos harjas tuntuu heti ostettaessa liian kuivalta, laita se vesiämpäriin kostumaan hetkeksi. Piassava- kuitu kerää kosteutta myös ulkoilmasta ja pysyy näin notkeana.
Siirtämällä harjaksen päällä olevaa metallipantaa alemmas tai ylemmäs saa säädeltyä harjaksen joustavuutta. Säilytä luuta ripustamalla, niin että harjakset eivät pääse painumaan. Käsinsidotun harjan käyttöikä on pidempi kuin teollisesti valmistetun.