Asennusteippi Megabond

Takaa helpon, nopean ja kestävän kiinnityksen. Erittäin vahva liimauskyky. Kiinnittyy välittömästi. Polyesterikangasvahvistus synteettistä kumiliimalla.
Kosteutta ja UV-valoa kestävä.

EAN: 6414863322508 Tuotetunnus (SKU): SRS32250025 Osastot: ,

Näytä kaikki tuotetiedot


Leveys: 50mm
Rullan pituus: 2,5m
Kokonaispaksuus: 800 µm
Käyttöympäristö: Sisällä, Ulkona

Tuotevalikoimat vaihtelevat jälleenmyyjittäin. Varmista tuotteen saatavuus suoraan jälleenmyyjältä.

Erittäin vahvan liimauskykynsä takia kaksipuoleisella MEGA BOND asennusteipillä voidaan kiinnittää lähes mitä tahansa. Teippi sopii lähes kaikille huokoisille ja ei-huokoisille alustoille, kuten keramiikka, lasi, puu, muovi ja kivi.
MEGA BOND on polyesterikangasvahvistettu kaksipuolinen teippi, jossa on synteettistä kumia / hartsiliimaa. Se on kosteutta kestävä ja ei hajoa UV-valon vaikutuksesta. Ihanteellinen kotiin, teollisuuteen, rakentamiseen ja toimistoon. MEGA BOND kiinnittyy välittömästi ja takaa helpon, nopean ja kestävän kiinnityksen. Se soveltuu täydellisesti koukkujen, kilpien, kylttien, kuvien, johtokanavien, kylpyhuone- ja autotarvikkeiden ja monien muiden esineiden kiinnittämiseen ja asentamiseen. Erittäin vahva pito.

Käyttölämpötila (väli): -10 … +75°C

Jotta onnistut, varmista että:
-teippauslämpötila on vähintään + 4°C (poikkeuksena pakkasenkestävät teipit).
-alusta on puhdas, kuiva ja rasvaton. Puhdista pinta tarvittaessa yhdensuuntaisesti esim. etanolilla.
-alusta on mahdollisimman tasainen.

Teipin liima aktivoidaan painamalla teippiä kiinnityskohteeseen.
Lopullisen pitävyyden teippi saavuttaa yleensä parin tunnin kuluessa kiinnityksestä. Osa teipeistä on tehty irroitettavaksi, mutta useimpien tarkoitus on pysyvä kiinnitys. Herkillä pinnoilla suosittelemme koeteippausta huomaamattomaan paikkaan. Teipin irroittamista voi kokeilla esim. lämmittämällä pintaa hiustenkuivaajalla tai käyttämällä tarkoitukseen sopivia liuottimia ja puhdistusaineita. Varmista aina testaamalla, että pinta kestää mahdolliset liuottimet ja puhdistusaineet.