Domus Natura Savimaali Natural White

Sisustajan tunnelmamaali. Domus tarkoittaa kotia ja natura luontoa. Sisusta kotisi upealla savimaalilla – luonnonmukaisesti. Riittoisuus 2,5L – 15 neliötä. Ekologinen, täyshimmeä ja hengittävä sisustusmaali seinille ja katoille.

EAN: 4250100499969 Tuotetunnus (SKU): BF65525 Osasto:

Näytä kaikki tuotetiedot


Tilavuus: 2,5l
Sävy: Maalarinvalkoinen

Tuotevalikoimat vaihtelevat jälleenmyyjittäin. Varmista tuotteen saatavuus suoraan jälleenmyyjältä.

Sisustajan tunnelmamaali. Domus tarkoittaa kotia ja natura luontoa. Sisusta kotisi upealla savimaalilla – luonnonmukaisesti. Riittoisuus 2,5L – 15 neliötä. Ekologinen, täyshimmeä ja hengittävä sisustusmaali seinille ja katoille. Valmistettu Saksassa.

Ekologinen, täyshimmeä ja hengittävä sisustusmaali.

Ainesosat:
Vesi, savi, liitu, kasviperäinen emulgaattori, selluloosa, titanoksidi (valkoisessa värissä), polyasparagiinihappo, safloripolymerisoitu öljy, kaliumsilikaatti. Tuotteen VOC-pitoisuus on 0 g/ l. Kuuluu EU-kategoriaan A/a, raja-arvo max. 30 g/l.

Käyttökohde:
Kaikille imukykyisille seinäpinnoille sisätiloissa, erityisesti kun halutaan säilyttää hengittävä seinärakenne. Kaikille mineraalipinnoille (betoni, muurattu tiili, kalkki-, sementti- ja rappauspinnat jne.) ja orgaanisille, kuiville, kosteutta imeville pinnoille (puukuitulevy, pinkopahvi, puu, kipsilevy jne) sekä imukykyisille dispersioväripinnoille. Sopii myös sisäkattoihin.

Käyttöohjeet:
A. Valmistelut: Pinnan täytyy olla kuiva, tasainen, puhdas rasvoista ja läpitunkevista aineista (vesi, nikotiini, tms.) Aikaisemmat irtonaiset pinnoitteet on poistettava. Sekoita Savimaali hyvin ennen käyttöä.
B. Levitys: Levitä savimaali joko telalla tai pensselillä tasaisesti koko maalattavalle alalle. Vaaleille, tasavärisille pinnoille riittää yleensä vain yksi kerros. Voimakkaan imukykyisille pinnoille (tuore laasti, rappaus, jne) suosittelemme yhden pohjakerroksen maalaamista 10% ohennetulla maalilla. Kuivumisen jälkeen lisää päällikerros ohentamattomana. Savimaalia voi levittää ohenttuna myös ruiskuttamalla. Ympäristön ja pinnan lämpötilan tulee olla yli 12° C. Huolehdi kunnollisesta tuuletuksesta työn jälkeen. Vältä suoraa auringonvaloa ja kosteuttavia tekijöitä työskentelyn aikana. Yksittäisten värikerrosten täytyy olla kuivia, ennen seuraavan kerroksen levittämistä.

Ominaisuudet:
Hyvin peittävä, päästötön, hengittävä ja täyshimmeä savimaali sisäseinien maalaukseen. Kuivuu nopeasti.

Annostelu:
1 l riittää n. 5 – 6 m² alueelle. Pinnan karkeus vaikuttaa riittoisuuteen.

Säilytys:
Viileässä, kuivassa ja suojassa pakkaselta. Säilyy avaamattomana n. 36 kuukautta. Hävitä virallisten säännösten mukaan. Hyvin tyhjennetyt, kuivat maaliastiat voi laittaa kierrätykseen. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Lue aina käyttöohjeet ennen käyttöä.

Lue aina merkinnät ja valmistetiedot ennen käyttöä.

Lataa käyttöturvatiedote tästä.