Avainlipputuote: Mestarin sivellin, vaalea

100% vaalea luonnonharjas, sianharjasta, puuvarsi. Sopii kaikille maaleille ja lakoille. Myös öljy- ja liuotinohenteisille maaleille ja lakoille. Valmistettu Suomessa.

Tuotetunnus (SKU): 118035 Osasto:

Näytä kaikki tuotetiedot


Käyttöympäristö: Sisämaalaus, Ulkomaalaus
Käyttökohteet: Ikkunanpuitteet, Ovet ja kalusteet, Sisäseinät
Maali- ja lakkasuositus: Kaikki sisustusmaalit, Öljy- ja liuotinohenteiset tuotteet, Vesiohenteiset sisustusmaalit
Avainlipputuote: Kyllä

Tuotevalikoimat vaihtelevat jälleenmyyjittäin. Varmista tuotteen saatavuus suoraan jälleenmyyjältä.

100% vaalea luonnonharjas, sianharjasta, puuvarsi. Sopii kaikille maaleille ja lakoille. Myös öljy- ja liuotinohenteisille maaleille ja lakoille. Valmistettu Suomessa.

Uudet työvälineet: Pese siveltimet ennen käyttöönottoa miedolla saippuavedellä (fairy, mäntysuopa) tai haalealla vedellä. Huuhdo ja kuivaa valuva vesi pois. Näin varmistat, että työvälineet ovat puhtaita mahdollisesta irtonukasta ja pölystä. Esipesty sivellin on joustava ja notkea. Työtaukojen aikana, kun työ jatkuu vuorokauden kuluessa, säilytä työvälineet vedessä tai tiiviisti suljetussa muovipussissa. Voit kääriä ne myös alumiinifolioon.

Puhdistus: Poista/kaavi työvälineistä ylimääräinen maali maalauslaatikon laitaa vasten tai erillisellä puhdistuskaapimella. Sivele esim. suojapaperiin vielä viimeiset maalinjäämät. Viimeiseksi, puhdista saippuavedellä ja huuhdo huolellisesti ja kuivaa niin, että harjas ei pääse painumaan. Jos maalia on päässyt kuivumaan työvälineisiin tai olet käyttänyt liuotinohenteista tuotetta, puhdista työvälineet  BioComb-pensselipesulla ohjeen mukaan.

Hyvin huolletut työvälineet kestävät pitkään ja paranevat jokaisen käyttökerran jälkeen!