Vestan lohi

Keinovillaa, esipesty, mutta suosittelemme, että uudet telat pestään aina ennen käyttöönottoa. 10cm telat 2 kpl/pkt. 10 ja 15 cm teloissa nukan pituus 11mm.

Tuotetunnus (SKU): 718320 Osasto:

Näytä kaikki tuotetiedot


Nukan pituus: 22mm
Käyttöympäristö: Sisämaalaus, Ulkomaalaus
Käyttökohteet: Rapatut pinnat, Sisäkatot, Sisäseinät, Sokkelit
Maali- ja lakkasuositus: Kaikki sisustusmaalit, Kaikki ulkomaalit, Valmistasoitteet, Vesiohenteiset sisustusmaalit, Vesiohenteiset ulkomaalit

Tuotevalikoimat vaihtelevat jälleenmyyjittäin. Varmista tuotteen saatavuus suoraan jälleenmyyjältä.

Keinovillaa, esipesty, mutta suosittelemme, että uudet telat pestään aina ennen käyttöönottoa. 10cm telat 2 kpl/pkt. 10 ja 15 cm teloissa nukan pituus 11mm.

Uudet työvälineet: Pese telat ennen käyttöönottoa miedolla saippuavedellä (fairy, mäntysuopa) tai haalealla vedellä. Huuhdo ja kuivaa valuva vesi pois. Näin varmistat, että työvälineet ovat puhtaita mahdollisesta irtonukasta ja pölystä. Esipesty tela nostaa ja luovuttaa maalia tasaisesti. Työtaukojen aikana, kun työ jatkuu vuorokauden kuluessa, säilytä tiiviisti suljetussa muovipussissa. Voit kääriä ne myös alumiinifolioon.

Puhdistus: Poista/kaavi työvälineistä ylimääräinen maali maalauslaatikon laitaa vasten tai erillisellä puhdistuskaapimella ja rullaa esim. suojapaperiin vielä viimeiset maalinjäämät. Puhdista saippuavedellä ja huuhdo huolellisesti ja kuivaa työvälineet niin, että nukka ei pääse painumaan Jos maalia on päässyt kuivumaan työvälineisiin tai olet käyttänyt liuotinohenteista tuotetta, puhdista työvälineet  BioComb-pensselipesulla ohjeen mukaan.

Hyvin huolletut työvälineet kestävät pitkään ja paranevat jokaisen käyttökerran jälkeen!