Futura- tela

Jättää erittäin sileän ja viimeistellyn maali- ja lakkapinnan. 10 cm leveät telat 2 kpl/pkt.

Tuotetunnus (SKU): 965110 Osasto:

Näytä kaikki tuotetiedot


Nukan pituus: 5mm
Käyttöympäristö: Sisämaalaus
Käyttökohteet: Lattiat, Ovet ja kalusteet
Maali- ja lakkasuositus: Kaikki kalustemaalit, Kaikki sisustusmaalit, Vesiohenteiset kalustemaalit, Vesiohenteiset sisustusmaalit

Tuotevalikoimat vaihtelevat jälleenmyyjittäin. Varmista tuotteen saatavuus suoraan jälleenmyyjältä.

Jättää erittäin sileän ja viimeistellyn maali- ja lakkapinnan. 10 cm leveät telat 2 kpl/pkt.

 

Uudet työvälineet: Pese telat ennen käyttöönottoa miedolla saippuavedellä (fairy, mäntysuopa) tai haalealla vedellä. Huuhdo ja kuivaa valuva vesi pois. Näin varmistat, että työvälineet ovat puhtaita mahdollisesta irtonukasta ja pölystä. Esipesty tela nostaa ja luovuttaa maalia tasaisesti. Työtaukojen aikana, kun työ jatkuu vuorokauden kuluessa, säilytä tiiviisti suljetussa muovipussissa. Voit kääriä ne myös alumiinifolioon.

Puhdistus: Poista/kaavi työvälineistä ylimääräinen maali maalauslaatikon laitaa vasten tai erillisellä puhdistuskaapimella ja rullaa esim. suojapaperiin vielä viimeiset maalinjäämät. Puhdista saippuavedellä ja huuhdo huolellisesti ja kuivaa työvälineet niin, että nukka ei pääse painumaan. Jos maalia on päässyt kuivumaan työvälineisiin tai olet käyttänyt liuotinohenteista tuotetta, puhdista työvälineet  BioComb-pensselipesulla ohjeen mukaan.

Hyvin huolletut työvälineet kestävät pitkään ja paranevat jokaisen käyttökerran jälkeen!