BioComb Puhdas Markiisi

BioComb Puhdas Markiisi on biohajoava, kaikille ulkotekstiilipinnoille tarkoitettu tuho- ja suoja-aine mikrobikasvustoa vastaan. Se poistaa kasvuston ja antaa pitkäaikaisen suojan uutta kasvustoa vastaan.

Käytä biosideja turvallisesti. Lue aina merkinnät ja valmistetiedot ennen käyttöä.

EAN: 6414862022126 Tuotetunnus (SKU): IM202212 Osasto:

Näytä kaikki tuotetiedot


Tilavuus: 1l
Käyttöympäristö: Ulkona
Käyttökohteet: Ulkotekstiilit, Markiisit

Tuotevalikoimat vaihtelevat jälleenmyyjittäin. Varmista tuotteen saatavuus suoraan jälleenmyyjältä.

BioComb Puhdas Markiisi on biohajoava, kaikille ulkotekstiilipinnoille tarkoitettu tuho- ja suoja-aine mikrobikasvustoa vastaan. Se poistaa kasvuston ja antaa pitkäaikaisen suojan uutta kasvustoa vastaan.
Biocombbaus toimii siten, että tehoaine tuhoaa kuivan mikrobikasvuston. Kosteaan kasvustosolukkoon, BioComb ei pääse imeytymään, eikä käsittelystä ole hyötyä. Jokaisen yksittäisen solun on tuhouduttava, jottei solu pääse jakautumaan ja kasvamaan uudestaan. Tee käsittely aina vain täysin kuivalle pinnalle ja kasvustolle.

KÄYTTÖKOHTEET: Sopii käytettäväksi ulkotekstiilipinnoilla mm. markiisit, venekuomut, teltat, pressut.

OLOMUOTO: Väritön neste.

LAIMENNUS: 1 osa tiivistettä, 2 osaa vettä. Vaikeissa tapauksissa voidaan käyttää vahvempaa liuosta.

RIITTOISUUS: 1 L laimennettua liuosta / noin 4-7 m². Riittoisuuteen vaikuttaa kasvuston paksuus.

VARASTOINTI: Aine ei vanhene. Suojattava jäätymiseltä. Varastoi lasten ulottumattomissa.

ENNEN KÄSITTELYÄ: Varmista, että käsiteltävä pinta ja kasvusto ovat täysin kuivia. Helpoin testaus painaa käsiteltävää pintaa paperinenäliinalla, jos pinta on kuiva, käsittely voidaan tehdä.

SÄÄTILA: Älä levitä sateella, sen uhatessa lähitunteina tai kuumalla säällä nopean haihtumisen vuoksi. Parhaat käsittelyolosuhteet ovat puolipilviset, sateettomat päivät.

LEVITYS: Levitä laimennettu liuos sienellä, siveltimellä, rätillä tai matalapaineruiskulla. Käsittele tarkasti ja tasaisesti.

VAIKUTUSAIKA: Pintojen puhdistumisen voi jättää luonnon tehtäväksi (sade ja tuuli). Puhdistumisvaikutus on tällöin pidempi. Jos halutaan puhdistaa nopeammin, liuoksen annetaan vaikuttaa muutama tunti, harjataan kevyesti ja huuhdellaan vedellä. Mitä kauemmin aine saa vaikuttaa pinnoilla (1-3 vko), sen helpommin kuollut kasvusto irtoaa.

TYÖVÄLINEIDEN PESU: Pese työvälineet, vaatteet ja iholle joutunut aine saippualla ja vedellä.

Tuoteneuvonta sokeva@sokeva.fi tai puh. 020 775 6921.

Käytä biosideja turvallisesti. Lue aina merkinnät ja valmistetiedot ennen käyttöä.

SUOJAUS: Suojaa ympäristö ja kasvit roiskeilta välittömästä läheisyydestä esim. suojamuovilla käsittelyn ajaksi, myös lasi- ja alumiinipinnat. Käytä suojakäsineitä, suojavaatetusta, suojalaseja ja/tai kasvosuojainta.

YMPÄRISTÖ: Säilytä neste seuraavaan käyttökertaan. Tyhjät, kuivat astiat muovinkeräykseen.

SYÖVYTTÄVÄ/VAKAVA SILMÄVAURIO

Vaara. Ärsyttää ihoa. Vaurioittaa vakavasti silmiä. Säilytä lasten ulottumattomissa. Käytä suojakäsineitä/suojavaatetusta. JOS KEMIKAALIA JOUTUU SILMIIN: Huuhdo huolellisesti vedellä usean minuutin ajan. Poista piilolinssit, jos sen voi tehdä helposti. Jatka huuhtomista.

Lataa käyttöturvatiedote tästä.