Kristallinkirkas korjausteippi

Vahva, kirkas polypropeeni ja kellastumaton, pitävä akryyliliima.
Reuna hammastettu, helppo katkasita käsin. Laaja-alaiset käyttökohteet, kuten laminointi, näytön väliaikainen korjaus ja suojapeitteen korjaus.

EAN: 6414863235488 Tuotetunnus (SKU): SIE2354833 Osastot: ,

Näytä kaikki tuotetiedot


Leveys: 50mm
Rullan pituus: 25m
Kokonaispaksuus: 86 µm
Käyttöympäristö: Sisällä, Ulkona

Tuotevalikoimat vaihtelevat jälleenmyyjittäin. Varmista tuotteen saatavuus suoraan jälleenmyyjältä.

KRISTALLINKIRKAS korjausteipin 235 selkäpuoli on vahvaa, kirkasta 2-suuntaista polypropeenia ja liima-aine kellastumatonta, pitävää akryyliliimaa. Se kestää UV-säteilyä ja lämpötiloja -30 °C:sta +82 °C:seen ja on vedenkestävä. Korjausteippi on omiaan esimerkiksi kirjojen korjaamiseen, laminointiin, matkapuhelimen ja tabletin rikkoutuneen näytön väliaikaiseen korjaamiseen sekä teltan, suojapeitteen, markiisin, puhallettavien muovituotteiden yms. korjaamiseen. Teippi on hammastettu reunoistaan, minkä ansiosta se on helppo repäistä käsin.

Käyttölämpötila (väli): -30 … +80°C

Jotta onnistut, varmista että:
-teippauslämpötila on vähintään + 4°C (poikkeuksena pakkasenkestävät teipit).
-alusta on puhdas, kuiva ja rasvaton. Puhdista pinta tarvittaessa yhdensuuntaisesti esim. etanolilla.
-alusta on mahdollisimman tasainen.

Teipin liima aktivoidaan painamalla teippiä kiinnityskohteeseen. Lopullisen pitävyyden teippi saavuttaa yleensä parin tunnin kuluessa kiinnityksestä. Osa teipeistä on tehty irroitettavaksi, mutta useimpien tarkoitus on pysyvä kiinnitys. Herkillä pinnoilla suosittelemme koeteippausta huomaamattomaan paikkaan. Teipin irroittamista voi kokeilla esim. lämmittämällä pintaa hiustenkuivaajalla tai käyttämällä tarkoitukseen sopivia liuottimia ja puhdistusaineita. Varmista aina testaamalla, että pinta kestää mahdolliset liuottimet ja puhdistusaineet.