Liukuesteteippi musta

Liukuesteteippi 800 REGULAR on pysyvä liukuesteratkaisu. Alumiinioksidi toimii karhentajana laadukkaalla PVC- selkämateriaalilla.  Liuotinpohjainen akryyliliima varmistaa pitävän kiinnityksen. Liukuesteteippi Regular on UV-suojattu ja kestää suuria lämpötilaeroja sisä- ja ulkokäytössä. Portaat, luiskat ym vastaavat kulkupaikat. Helposti asennettavissa. Löytyy sekä mustana että kirkkaana, ”läpinäkyvänä”, vaihtoehtona.

Tuotetunnus (SKU): SRS8002503BK Osastot: ,

Näytä kaikki tuotetiedot


Rullan pituus: 3m
Käyttöympäristö: Sisällä, Ulkona

Tuotevalikoimat vaihtelevat jälleenmyyjittäin. Varmista tuotteen saatavuus suoraan jälleenmyyjältä.

Liukuesteteippi 800 REGULAR on pysyvä liukuesteratkaisu. Alumiinioksidi toimii karhentajana laadukkaalla PVC- selkämateriaalilla. Liuotinpohjainen akryyliliima varmistaa pitävän kiinnityksen. Liukuesteteippi Regular on UV-suojattu ja kestää suuria lämpötilaeroja sisä- ja ulkokäytössä. Portaat, luiskat ym vastaavat kulkupaikat. Helposti asennettavissa. Löytyy sekä mustana että kirkkaana, ”läpinäkyvänä”, vaihtoehtona.

Kokonaispaksuus: 100 µm PVC + liukuestepinta
Käyttölämpötila (väli):  -30 … +70°C

Jotta onnistut, varmista että:
-teippauslämpötila on vähintään + 4°C (poikkeuksena pakkasenkestävät teipit).
-alusta on puhdas, kuiva ja rasvaton. Puhdista pinta tarvittaessa yhdensuuntaisesti esim. etanolilla.
-alusta on mahdollisimman tasainen.

Teipin liima aktivoidaan painamalla teippiä kiinnityskohteeseen. Lopullisen pitävyyden teippi saavuttaa yleensä parin tunnin kuluessa kiinnityksestä. Osa teipeistä on tehty irroitettavaksi, mutta useimpien tarkoitus on pysyvä kiinnitys. Herkillä pinnoilla suosittelemme koeteippausta huomaamattomaan paikkaan. Teipin irroittamista voi kokeilla esim. lämmittämällä pintaa hiustenkuivaajalla tai käyttämällä tarkoitukseen sopivia liuottimia ja puhdistusaineita. Varmista aina testaamalla, että pinta kestää mahdolliset liuottimet ja puhdistusaineet.