Ilmastointiteippi Premium

Yleisteippi moniin kohteisiin ja korjauksiin sisä- ja ulkokäytössä. Kestävää kangaskudos, värillinen polyeteenipäällys ja synteettinen kumiliima. Hyvä kiinnittymisominaisuus, vetolujuus ja kosteudensietokyky.

EAN: 6414863122504 Tuotetunnus (SKU): SRS1225050GY Osastot: ,

Näytä kaikki tuotetiedot


Leveys: 50mm
Rullan pituus: 50m
Kokonaispaksuus: 160µm
Käyttöympäristö: Sisällä, Ulkona

Tuotevalikoimat vaihtelevat jälleenmyyjittäin. Varmista tuotteen saatavuus suoraan jälleenmyyjältä.

Ilmastointiteippi PREMIUM 122 (kutsutaan myös hopeateipiksi) on kestävästä kangaskudoksesta, värillisestä polyeteenipäällyksestä ja synteettisestä kumiliimasta koostuva laadukas teippi. Sillä on erittäin hyvät kiinnittymisominaisuudet sekä hyvä vetolujuus ja kosteudensietokyky. Teippi kiinnittyy hyvin myös epätasaisille pinnoille. Se on helppo repäistä poikki rullasta. Premium kestää kiinnitettynä lämpötiloja -20 °C:sta +60 °C:een.

Selkämateriaali: Polyeteeniä sisältävä kudos
Liima-aine: Synteettinen kumiliima
Käyttölämpötila (väli): -20 … +60°C

Jotta onnistut, varmista että:
-teippauslämpötila on vähintään + 4°C (poikkeuksena pakkasenkestävät teipit).
-alusta on puhdas, kuiva ja rasvaton. Puhdista pinta tarvittaessa yhdensuuntaisesti esim. etanolilla.
-alusta on mahdollisimman tasainen.

Teipin liima aktivoidaan painamalla teippiä kiinnityskohteeseen. Lopullisen pitävyyden teippi saavuttaa yleensä parin tunnin kuluessa kiinnityksestä. Osa teipeistä on tehty irroitettavaksi, mutta useimpien tarkoitus on pysyvä kiinnitys. Herkillä pinnoilla suosittelemme koeteippausta huomaamattomaan paikkaan. Teipin irroittamista voi kokeilla esim. lämmittämällä pintaa hiustenkuivaajalla tai käyttämällä tarkoitukseen sopivia liuottimia ja puhdistusaineita. Varmista aina testaamalla, että pinta kestää mahdolliset liuottimet ja puhdistusaineet.