BioComb Puhdas Maatila

BioComb Puhdas Maatila on tuho- ja ehkäisyaine levän, homeen, jäkälän ja sammaleen kasvustoa vastaan maatilarakennusten ulkopinnoilta. Poistaa kasvuston ja antaa pitkäaikaisen suojan uutta kasvustoa vastaan. Ei tarvitse huuhdella.

Käytä biosideja turvallisesti. Lue aina merkinnät ja valmistetiedot ennen käyttöä.

 

EAN: 7350006022883 Tuotetunnus (SKU): BC130110 Osasto:

Näytä kaikki tuotetiedot


Tilavuus: 10l
Käyttöympäristö: Ulkona
Käyttökohteet: Julkisivut, Rapatut ulkopinnat, Kattopinnat ulkona, Sokkelit, Pihakivetykset, Asfaltti

Tuotevalikoimat vaihtelevat jälleenmyyjittäin. Varmista tuotteen saatavuus suoraan jälleenmyyjältä.

BioComb Puhdas Maatila on tuho- ja ehkäisyaine levän, homeen, jäkälän ja sammaleen kasvustoa vastaan maatilarakennusten ulkopinnoilta.
Poistaa kasvuston ja antaa pitkäaikaisen suojan uutta kasvustoa vastaan. Ei tarvitse huuhdella.

Biocombbaus toimii siten, että tehoaine tappaa kuivan mikrobikasvuston.
Jos käsiteltävä kasvusto on kostea, BioComb ei pääse imeytymään solukkoon eikä käsittelystä ole hyötyä. Jokaisen kasvuston yksittäisen solun on tuhouduttava,
jottei solu pääse jakautumaan ja kasvamaan uudestaan. Tee käsittely aina vain täysin kuivalle pinnalle ja kasvustolle.

KÄYTTÖKOHTEET: Soveltuu mineraalialustoille esim. kivi-, betoni-, muuratuille pinnoille. Ensisijaisesti ulkokäyttöön.

OLOMUOTO: Väritön neste.

LAIMENNUS: Laimennetaan veteen 1:1-1:4 kasvustosta ja olosuhteista riippuen.

RIITTOISUUS: Riittoisuuteen vaikuttaa alustan karkeus, huokoisuus ja kasvuston paksuus/määrä. Valmiiksi laimennetulla liuoksella (1L liuosta) voi käsitellä noin 4-7m².

VARASTOINTI: Aine ei vanhene. Suojattava jäätymiseltä. Varastoi lasten ulottumattomissa.

ENNEN KÄSITTELYÄ: Varmista, että käsiteltävä pinta ja kasvusto ovat täysin kuivia. Voit testata kasvuston kuivuuden esim. painamalla kasvustopaakun pohjaa kämmenselkään tai paperinenäliinaa vasten. Jos kasvusto tuntuu kuivalta, käsittely voidaan tehdä. Poista pinnoilta irtoroska (lehdet, havuneulaset) ja helposti irtoava kasvusto harjaamalla tai esim. lehtipuhaltimella.

SÄÄTILA: Älä levitä sateella, sen uhatessa lähitunteina tai kuumalla säällä nopean haihtumisen vuoksi. Parhaat käsittelyolosuhteet ovat puolipilviset, sateettomat päivät. Pyri ajoittamaan työ niin, että voit välttää käsittelyn aurinkoisella lappeella, ettei aine kuivu/haihdu liian nopeasti.

LEVITYS: Levitä laimennettu liuos ruiskulla, harjalla, siveltimellä tai sienellä. Tärkeää on, että koko kasvusto tulee käsiteltyä ja jokainen solu saa ainetta itseensä.

VAIKUTUSAIKA JA JÄLKITYÖT: Käsittelyn jälkeen pintojen puhdistuminen jätetään luonnon tehtäväksi (sade, tuuli ja talvella lumi). Puhdistumisvaikutus on pitkä, 2kk-2vuotta. Mitä kauemmin aine saa vaikuttaa pinnoilla, sen helpommin kuollut kasvusto irtoaa. Säältä suojassa olevat sekä pinnat, jotka halutaan puhdistettavan nopeammin, huuhdellaan aikaisintaan seuraavana päivänä. Lempeällä paineella painepesurilla tai vesiletkulla, harjaa apuna käyttäen.

JÄLKITYÖT: Mikäli pinnalle tulee uusi maali tai pinnoitus, voit käyttää painepesuria normaaliin tapaan. Maalauksen tai pinnoituksen voi tehdä, kun pinta on puhdas ja kuiva.

TYÖVÄLINEIDEN PESU: Pese työvälineet, vaatteet ja iholle joutunut aine saippualla ja vedellä.

Tuoteneuvonta sokeva@sokeva.fi tai puh. 020 775 6921

Käytä biosideja turvallisesti. Lue aina merkinnät ja valmistetiedot ennen käyttöä.

SUOJAUS: Suojaa ympäristö ja kasvit roiskeilta välittömästä läheisyydestä esim. suojamuovilla käsittelyn ajaksi, myös lasi- ja alumiinipinnat. Käytä suojakäsineitä, suojavaatetusta, suojalaseja ja/tai kasvosuojainta.

YMPÄRISTÖ: Säilytä neste seuraavaan käyttökertaan. Tyhjät, kuivat astiat muovinkeräykseen.

SYÖVYTTÄVÄ/ VAKAVA SILMÄVAURIO

Vaara. Ärsyttää ihoa. Vaurioittaa vakavasti silmiä. Säilytä lasten ulottumattomissa. Käytä suojakäsineitä/suojavaatetusta. JOS KEMIKAALIA JOUTUU SILMIIN: Huuhdo huolellisesti vedellä usean minuutin ajan. Poista piilolinssit, jos sen voi tehdä helposti. Jatka huuhtomista.

Lataa käyttöturvatiedote tästä