BioComb Home spray

BioComb Home spray on käyttövalmis, biohajoava tuho- ja suoja-aine homekasvustoa vastaan. Se poistaa kasvuston ja antaa suojan uutta kasvustoa vastaan ulkona ja sisätiloissa.

Käytä biosideja turvallisesti. Lue aina merkinnät ja valmistetiedot ennen käyttöä.

EAN: 7350006021824 Tuotetunnus (SKU): BC161750 Osasto:

Näytä kaikki tuotetiedot


Tilavuus: 1l
Käyttöympäristö: Sisällä, Ulkona
Käyttökohteet: Julkisivut, Rapatut ulkopinnat, Sokkelit, Sisäseinät, Sisäkatot, Lattiat

Tuotevalikoimat vaihtelevat jälleenmyyjittäin. Varmista tuotteen saatavuus suoraan jälleenmyyjältä.

BioComb Home spray on käyttövalmis, biohajoava tuho- ja suoja-aine homekasvustoa vastaan. Se poistaa kasvuston ja antaa suojan uutta kasvustoa vastaan ulkona ja sisätiloissa.
Biocombbaus toimii siten, että tehoaine tuhoaa kuivan mikrobikasvuston. Kosteaan kasvustosolukkoon BioComb ei pääse imeytymään, eikä käsittelystä ole hyötyä. Jokaisen yksittäisen solun on tuhouduttava, jottei solu pääse jakautumaan ja kasvamaan uudestaan. Tee käsittely täysin kuivalle pinnalle ja kasvustolle.

KÄYTTÖKOHTEET: Sopii käytettäväksi ulkotiloissa mm. ulkoseinillä, räystäillä, sokkeleissa. Sisätilojen kosteissa tiloissa kuten kellarit, tekniset tilat, kylpyhuoneet, saunat.

OLOMUOTO: Väritön neste.

LAIMENNUS: Käyttövalmis liuos.

RIITTOISUUS: 1 L / noin 4–7 m². Riittoisuuteen vaikuttaa alustan karkeus, huokoisuus ja kasvuston paksuus.

VARASTOINTI: Aine ei vanhene. Suojattava jäätymiseltä. Varastoi lasten ulottumattomissa.

ENNEN KÄSITTELYÄ: Varmista, että käsiteltävä pinta ja kasvusto ovat täysin kuivia. Helpoin testaus painaa käsiteltävää pintaa paperinenäliinalla, jos pinta on kuiva, käsittely voidaan tehdä.

SÄÄTILA: Älä levitä sateella, sen uhatessa lähitunteina tai kuumalla säällä nopean haihtumisen vuoksi. Parhaat käsittelyolosuhteet ovat puolipilviset, sateettomat päivät. Pyri ajoittamaan työ niin, että voit välttää käsittelyn aurinkoisella puolella, ettei aine kuivu/haihdu liian nopeasti.

LEVITYS: Suihkuta liuos tarkasti ja tasaisesti. Tärkeää on, että jokainen kohta tulee käsiteltyä ja jokainen solu saa ainetta itseensä.

VAIKUTUSAIKA: Ulkotiloissa pintojen puhdistuminen jätetään luonnon tehtäväksi (sade, tuuli ja talvella lumi). Puhdistumisvaikutus on pitkä, 2 kk – 2 vuotta. Mitä kauemmin aine saa vaikuttaa pinnoilla, sen helpommin kuollut kasvusto irtoaa. Säältä suojassa olevat pinnat sekä pinnat, jotka halutaan puhdistaa nopeammin, voidaan huuhdella aikaisintaan seuraavana päivänä. Mieluiten vasta muutamien päivien vaikutusajan jälkeen. Lempeällä paineella painepesurilla tai vesiletkulla, harjaa apuna käyttäen.
Sisätiloissa aineen annetaan vaikuttaa vuorokausi ja sen jälkeen käsitellyt pinnat pestään ja huuhdellaan. Tilat, jossa käsiteltyjä pintoja ei kosketella, kuten rakenteiden sisään jäävät pinnat, kellarit, tekniset tilat, voidaan aine jättää pesemättä ja harjata muutaman viikon päästä kuollut kasvusto pois.

JÄLKITYÖT: Mikäli pinnalle tulee uusi maali tai pinnoitus, työn voi tehdä, kun pinta on puhdas ja kuiva.

TYÖVÄLINEIDEN PESU: Pese työvälineet, vaatteet ja iholle joutunut aine saippualla ja vedellä.

Tuoteneuvonta sokeva@sokeva.fi tai puh. 020 775 6921.

Käytä biosideja turvallisesti. Lue aina merkinnät ja valmistetiedot ennen käyttöä.

SUOJAUS: Suojaa ympäristö ja kasvit roiskeilta välittömästä läheisyydestä esim. suojamuovilla käsittelyn ajaksi, myös lasi- ja alumiinipinnat. Käytä suojakäsineitä, suojavaatetusta, suojalaseja ja/tai kasvosuojainta.

YMPÄRISTÖ: Säilytä neste seuraavaan käyttökertaan. Tyhjät, kuivat astiat muovinkeräykseen.

SYÖVYTTÄVÄ/VAKAVA SILMÄVAURIO

Vaara. Haitallista vesieliöille, pitkäaikaisia haittavaikutuksia. Vältettävä päästämistä ympäristöön. Sisältö ja pakkaus toimitetaan hävitettäviksi valtuutettuun jätteenkäsittelylaitokseen

Lataa käyttöturvatiedote tästä.