Hohtava merkkausteippi

Joustava vinyyliteippi. Latautuu valonlähteestä ja hohtaa sen jälkeen n. 10 h. Ajoittaisesti pimeinä olevien kohteiden merkitsemiseen. Helppo leikata ja asentaa.

EAN: 6414863882507 Tuotetunnus (SKU): SRSX882505 Osasto:

Näytä kaikki tuotetiedot


Leveys: 50mm
Rullan pituus: 25m
Kokonaispaksuus: 457 µm
Käyttöympäristö: Sisällä, Ulkona

Tuotevalikoimat vaihtelevat jälleenmyyjittäin. Varmista tuotteen saatavuus suoraan jälleenmyyjältä.

HOHTAVA merkkausteippi PRO on joustava vinyyliteippi, joka latautuu valonlähteestä ja hohtaa sen jälkeen täysin pimeässä n. 10 h. Teippi latautuu sekä luonnonvalosta (auringonvalo), että keinovalosta (loisteputket ja lamput). Lataamiskertojen määrää ei ole rajoitettu. Täydellinen teippi ajoittaisesti pimeinä olevien sisä- ja ulkokohteiden merkitsemiseen, joiden halutaan näkyvän pimeässä. Poistumistuet, portaat, virtakytkimet, valokatkaisijat, sähkökeskukset ym. Teippiin voidaan kirjoittaa yleisimminkäytetyillä muste- ja tussikynillä. Ei sisällä radioaktiivisia kemikaaleja.

Selkämateriaali: Vinyylikalvo Liima-aine: Synteettinen kumiliima (Hotmelt)
Käyttölämpötila (väli): -30 … +100°C.
Poistuu tuotevalikoimasta.

Jotta onnistut, varmista että:
-teippauslämpötila on vähintään + 4°C (poikkeuksena pakkasenkestävät teipit).
-alusta on puhdas, kuiva ja rasvaton. Puhdista pinta tarvittaessa yhdensuuntaisesti esim. etanolilla.
-alusta on mahdollisimman tasainen.

Teipin liima aktivoidaan painamalla teippiä kiinnityskohteeseen. Lopullisen pitävyyden teippi saavuttaa yleensä parin tunnin kuluessa kiinnityksestä. Osa teipeistä on tehty irroitettavaksi, mutta useimpien tarkoitus on pysyvä kiinnitys. Herkillä pinnoilla suosittelemme koeteippausta huomaamattomaan paikkaan. Teipin irroittamista voi kokeilla esim. lämmittämällä pintaa hiustenkuivaajalla tai käyttämällä tarkoitukseen sopivia liuottimia ja puhdistusaineita. Varmista aina testaamalla, että pinta kestää mahdolliset liuottimet ja puhdistusaineet.