Sokevan ratkaisu: TopFill-tasoitetela

Ainutlaatuinen TopFill-tasoitetela on aivan uusi työväline, joka nimensä mukaisesti on suunniteltu telattavien kevyttasoitteiden levittämiseen.

Telan pinta on napakkaa nailonkuitua. Kiharaiset 20 mm kuidut nostavat seinälle sopivan paksuisen tasoitekerroksen, joka on helppo levittää lastalla tasaiseksi. Kuiturakenteen ansiosta tela puhdistuu vaivatta, ja sitä voi käyttää uudelleen ja uudelleen.

TopFill-tasoitetela

– leveys 230 mm
– pistomalli
– myyntierä 1 kpl
– tuotenro: 525080


Myytti #93: Laakaoviin saa todella siistin jäljen vain ruiskumaalauksella

Sokevan ratkaisu: Leveä MicroCrater-viimeistelytela

Vastasimme ammattilaisten hartaisiin toiveisiin: suosittu MicMac-minitela on saanut seurakseen 18 sentin levyisen MicroCrater-viimeistelytelan. Sillä saat laakaoviin ja isoihin kalusteisiin lähes ruiskumaalauksen veroisen maalipinnan.

Leveydestä on hyötyä etenkin nopeasti kuivuvien vesiohenteisten kalustemaalien kanssa. Telan pyöristetyt päät ja erikoiskäsitelty vaahtomuovipinta varmistavat sileän lopputuloksen.

MicroCrater-viimeistelytela

– leveys 180 mm
– pistomalli
– myyntierä 10 kpl
– tuotenro: 55018

Lisätietoja:
Sokeva Oy
tuoteasiantuntija Pia Puhk
puh. 040 159 7219, pia.puhk@sokeva.fi

Jälleenmyyjät:
Hyvinvarustetut rauta- ja maalikaupat

Sokeva Oy:n laaja pintavalikoima kattaa maalaustarvikkeet ja erilaisten pintojen puhdistus- ja käsittelyaineet. Vuonna 1997 yhtiöitetyn Sokeva Oy:n osakekannan omistaa Näkövammaisten liitto ry. www.sokeva.fi