Sokevan ratkaisu: BioComb Maalipesu Ulkokäyttöön ja käänteentekevät Ergo-siveltimet

Ulkomaalausbuumi on käynnistynyt, varmista että sinulla on oikeat työvälineet ja aineet.
Ulkomaalaus ei ole vähäpätöinen urakka, mutta huolellisuudella ja Sokevan ammattilaistuotteilla kuka tahansa onnistuu. Hyvät pohjat tehdään helposti BioComb Maalipesulla, ja itse maalaus sujuu Sokevan kääntövartisilla Ergo-siveltimillä.

BioComb Maalipesu varmistaa hyvän tartunnan ja suojaa homeelta
Maalarin paras apulainen on BioComb Maalipesu Ulkokäyttöön, joka puhdistaa ja karhentaa vanhan maalipinnan. Lisäksi se antaa suojaa homeita ja muita mikrobikasvustoja vastaan.
Maalipesu levitetään seiniin sienellä, harjalla tai painepesurilla. Samalla pinta pestään puhtaaksi. Ainetta ei ole pakko huuhtoa pois, mikäli pinnan likaisuus ei sitä vaadi.
Huom! Käytä biosideja turvallisesti. Lue aina merkinnät ja valmistetiedot ennen käyttöä.

BioComb Maalipesu Ulkokäyttöön

– maalattaville pinnoille
– ei kattopinnoille
– puhdistaa ja suojaa
– pakkauskoot 1 ja 5 litraa
– laimennussuhde 1:5
– 1 litran riittoisuus laimennettuna 10–12 m2

 

Sokeva Ergo on käänteentekevä sivellin
Ulkoseinien maalaus on isoa pintaa, pientä piperrystä ja monenlaista kurottelua. Yksi sivellin ei kaikkeen edes riitä, mutta Sokevan Ergo-sarjan ammattilaissiveltimillä pärjää pitkälle. Niiden varressa on nimittäin niksi: patentoitu kääntöominaisuus, joka muuttaa varren kulma-asentoon. Näin vaihdat helposti työasentoa ja yletyt moneen paikkaan pienemmällä vaivalla.

Sokeva Ergo

– kaikille ulkomaaleille
– leveydet 70, 100 ja 120 mm
– kätevä, kääntyvä varsi
– seikoiteharjas
– sopii jatkovarteen

l

Sokevan vinkit ulkomaalaukseen:

1. Valitse laadukkaat siveltimet, jotka voi kiinnittää jatkovarteen. Hyvä sivellin nostaa tarpeeksi maalia kerralla, eikä siitä irtoa karvoja maalipintaan.

2. Pensselin leveyden olisi hyvä olla sama kuin laudan. Maalaa muutama lauta kerrallaan alusta loppuun, näin jäljestä tulee tasainen.

3. Maalin voi nostaa seinälle myös telalla, mikä nopeuttaa työtä. Sivellintä tulee kuitenkin käyttää maalipinnan tasoittamiseen.

Jälleenmyynti: Rauta- ja maalikaupat.
Lisää välineitä maalaukseen löydät: www.sokeva.fi
Sokeva Oy:n laaja pintavalikoima kattaa maalaustarvikkeet ja erilaisten pintojen puhdistus- ja käsittelyaineet. Vuonna 1997 yhtiöitetyn Sokeva Oy:n osakekannan omistaa Näkövammaisten liitto ry.