Julkaistu: 28.09.2020, 10:00
Sokeva Oy

Pimeän tullessa heijastinteipeillä lisäturvaa liikenteeseen ja asumiseen

Nyt kun illat ja kohta päivätkin alkavat pimentyä, heijastimille riittää kysyntää! Laitoimme Sokevan Facebookiin arvonnan, jossa palkintona on Heijastinteippiä ja Heijastinteippi Hunajakennoa. Kysyimme, mitä suomalaiset haluaisivat niillä teipata. Ja käyttökohteitahan riitti!

Tähän mennessä arvontaan on osallistunut yli 700 ihmistä, jotka haluaisivat teipata heijastavaa teippiä mm. pyörään, lastenvaunuihin, koiran talutushihnaan, lasten reppuihin, kävelysauvoihin, saappaisiin, roskikseen, postilaatikkoon, pihan aurausmerkkeihin… ja vaikka minne.

Kysyntää siis löytyy ja siihen kannattaa nyt tarttua. Heijastinteipit kassajonon kohdalla myyvät pimeän tullessa yhtä hyvin kuin suklaapatukat! Varsinkin, jos edessä on taas pimeä, lumeton talvi (ainakin Etelä-Suomessa).

Tunnetko jo nämä Sokevan heijastinteipit?

Heijastinteippi on jopa ammattikäyttöön sopiva heijastava teippi, joka tarttuu erittäin hyvin sileisiin alustoihin. Se on säänkestävä jopa 7 vuotta, joten se sopii hyvin sekä sisä- että ulkokäyttöön. Teippiä käytetään myös ajoneuvoteollisuudessa. Väri on hopeanharmaa. Leveydet: 20 mm ja 50 mm.
Heijastinteippi Hunajakenno sopii erinomaisesti esimerkiksi pyörien ja koiranhihnojen merkitsemiseen. Hunajakennorakenne heijastaa jopa 3–4 kertaa paremmin kuin tavallinen heijastinteippi. Sitä käytetään liikenneturvallisuuden varmistamiseksi mm. kylteissä, ajoneuvoissa, työmailla ja veneissä. Vedenkestävä teippi sopii sisä- ja ulkokäyttöön. Värejä on kolme: punainen, keltainen ja valkoinen. Leveys: 10 mm.
Itsevalaiseva Liukuesteteippi ehkäisee kaatumisia liukkaissa ja hämärissä portaissa. Hyvin tarttuva akryyliliima kiinnittää sen tukevasti paikoilleen. Itsevalaiseva huomioraita latautuu luonnon- ja keinovalossa kahdessa tunnissa, jonka jälkeen se valaisee useita tunteja. Teippi sopii sekä sisä- että ulkokäyttöön. Sillä voi merkitä portaiden lisäksi myös muita kohtia, joihin halutaan samalla kertaa liukueste- ja huomio-ominaisuus. Leveys: 50 mm.
Hohtava Merkkausteippi PRO on joustava vinyyliteippi, joka latautuu luonnon- ja keinovalosta ja hohtaa sen jälkeen pimeässä noin 10 tunnin ajan. Täydellinen teippi ajoittain pimeinä olevien kohteiden merkitsemiseen sisällä ja ulkona: portaat, virtakytkimet, sähkökeskukset… Teippi kestää kireitäkin pakkasia ja korkeita lämpötiloja. Teippiin voi kirjoittaa muste- ja tussikynillä.
Leveys: 25 mm.

Sokevan koko teippivalikoimaan voit tutustua nettisivuillamme, jonne pääset vaikka tästä linkistä!